Monday, December 2, 2013

hello dot.com

 

 

Asslaamualaikum WBT.

Salam Sejahtera.

 

tadaa! dah tengok template baru blog TH ni? ni semua jasa cik bulat sebab TH tempah kat dia. murah ja. cantik tak? kalau nak cantik jugak pegi la book kat dia. serius berbaloi. ok enuf promote blog si bulat ni. kakaka. meh tengok kat bawah ni.

 

Presentation1

ni header template yang TH mintak.

 

 

Presentation2

ni pulak footer. cantik kan?

 

 

so sebab lately TH slalu travel, TH rebranding my blog to “Helios’s Travel Dairies” gituh! travel dairies tu tak bermaksud untuk travel je. kehidupan ni travel gak what. so blog ni akan penuh dengan segala macam mak nenek cerita lah. maybe ada lebihkan pasal pegi travel ajelah yang lainnya.

 

untuk melengkapkan transformasi blog, padahal blog malas update. TH dah beli domain yang dari dulu rasa nak beli tapi tak terbeli beli lagi. harini gatal tangan, masuk netkl punya website, terus beli. tadaaaa!! dah tukar kepada

 

 

www.taufiqhelios.com

 

 

ok itu je nak cerita sebenarnya. masih jakun sebab dah beli domain. elehhh hekhelehh domain je pon!!!!! okbye! nanti kita jumpa lagi ye.

3 comments:

MK said...

Fuiyooooooooo 😁

Mr. Secretary said...

huuu. so, aku makin semangat sikit sebb hg dah nak berblog balik. tak gitue. baru ada geng.. ihihihi

Hafiz Hafizol said...

gctew

 

Copyright © 2013 | Helios Blog