Canon PowerShot G12 for SALE ! MEGA SALE!

5:38 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

Good news to those yang nak beli kamera ala-ala DSLR tapi kompak. TH ada tawaran sape sape nak beli this Canon Powershot G12. the deal as follows.

 

 

 

 

Spesifikasi :

- Optical Zoom :  28-140mm (equivalent)

- Aperture Range :  f/2.8-4.5

- Video Mode :

MOV [H.264 + Linear PCM (stereo)]:
1280 x 720 @ 24 fps
640 x 480 @ 30fps
320 x 240 @ 30fps
Miniature Effect (HD, L) 6fps, 3fps, 1.5 fps

- LCD Screen.

- Weight : 351g

Others :

HS System

High-sensitivity 10 MP CCD

28mm wide, 5x zoom lens, Hybrid IS

7.0 cm (2.8") vari-angle LCD, Electronic Level, OVF

Front Dial, Full Manual & RAW

HD movies, HDMI

High Dynamic Range mode

Smart Auto

Multi-Aspect Shooting

Extensive accessory system

 

 

my fren ada nak jual kamera dgn spec atas tu coz dia nk tukar model lain. so these are those thing that you have to know kalau nak beli :

 

- Baru guna satu (1) tahun.

- Barang masih berkeadaan baik (setahun sekali keluar almari) <----- jarang guna lah tu haiyaaaaaaa

- Comes with Full Complete Set (Box,Body,Battery,Charger etc.)

- FOC Lens Cover (worth MYR170)

- FOC Memory Card 4GB

- “COD” (cash on delivery)

- By Hand Only

 

Harga Tawaran : MYR 1,400 (boleh dirunding lagi harga ni)

Kalau Berminat boleh kontek Annahl : 017-2004522

 

TH : kalau korang nak tahu harga pasaran sekarang MYR1800++ so yang ni kira murah la kan Smile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *