Kembali Menulis

5:00 PM



SALAM SEJAHTERA.




blog menangis sebab lama tak update




dah lama tak menulis rasanya dalam blog ni. dan lama rasanya perasaan nak menulis ni takde.tah kenapa harini TH rasa nak sangat menulis. as for my second day kat tempat kerja baru ni. a bit messy sikit lah sebab staff lain tengah bz dah desk pon TH tak dapat lagi. baru balik dari warehouse kompeni tadi check and buat listing valve yang ada sana. maybe esok kena pergi lagi sebab ada lagi urusan.


Sebenarnya keinginan menulis ni ada balik sebab rasa ada benda nak luahkan kat sini. at least tak lah terlekat je celah kerongkong ni. TH sebenarnya excited nak bercerita pengalaman tempat baru. dilantik sebagai operational exac banyak lah kerja berdasarkan penceritaan senior nanti katanya. nak kena pegi sana sini, nak kena urus itu ini. ala2 serba serbi nak kena buat.


Lepas tu dengar pulak lah katanya mungkin kena belajar benda teknikal sebab nanti kena pegi offshoer pasang or supervise proses pemasangan. tapi ape yang menakutkan senior cerita is pernah diorang pergi ke offshore selama 2 bulan. maigadd! terasa tanak pergi offshore kalau mcm tu. tapi senior cakap ritu yang lama sangat tu sebab masalah cuaca. sepatutnya paling lama 2 minggu or paling lama tak boleh exceed 40 days. gila! tak sanggup aku. and bila dah pegi offshore tu phone segala bagai tak boleh bawak. manalah aku nak. takboleh berenggang lah dgn phone. sbb dgn phone je aku boleh pastikan aku dapat terus berhubung dgn yang tersayang mama papa kakak awak. 


Banyak pulak rasanya membebel petang ni. dah pukul 5 nak balik dah! tak sabar nak sampai rumah melepaskan segalanya untuk hari ini. today was a very hectic day for me. pray that i can still bear it.



TH  ;  mesti hambar kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *