Monday, May 28, 2012

Go! Genting

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

IMG-20120521-WA028

 

 

ok nampak tak ape atas tu. nak dijadikan cerita last week TH pergi ke genting. alahh saje saje nak naik Genting. Jalan-jalan bergumbira katanya. lagi satu sebab, TH tak pernah naik cable car dia. tu yang gegedik nak naik jugak Genting tu. Senanya nak buat keputusan nak naik Genting tu ekceli mudah je. Tapi biasalah nak arwah dok nak pergi ke tak. nak pergi ke tak. Sambil tetarik putting ehh terarik petal bunga. Lasty pergi lah jugak! gile Best!

 

 

IMG-20120520-WA000 

ok budak jakun tak pernah naik cable car. gayah ot memula! haha.

 

huh! dah alang-alang naik tu memacam lah main. Main semua yang ada. perghh best gila! and ada satu tu TH masuk movie 4D. kalau 3D ni setakat nampak movie tu tetimbul aje kan. Kalau 4D tu skali feeling kerusi bergerak. Boleh kata apa yang watak rasa kita akan rasa lah. best! tapi orang tu kata nak best kena pegi USS! ok start kumpul duit nak pergi USS pulak. Nanti pergi USS ok.

 

 

IMG-20120521-WA015

oke adik adik, ni tiket masuk movie 4D tuh ye.

 

 

IMG-20120521-WA020

hoi! gayat hoi main spaceshot nih!

 

 

IMG-20120521-WA016

ok spek untuk tengok muvi 4D.

 

 

IMG-20120521-WA030

dah pepenat jalan tu. makan eskrem kejap. mai aii!! besaunye kan amek.

 

 

IMG-20120521-WA005

sebelum naik pirate ship! haha menjerit bagai gila. over uols!

 

 

IMG-20120521-WA059

gayat kan..gayat kan..

 

 

ok dah sikit2 cerita. so korang kalau berkesempatan pergi sini. pergi aje. best! bukan selalu pon kan nak pergi menmain kat tetempat cenggini. Siap boleh main semua ape yang ada kat situ lagi.

 

TH :  best MAY ever!! :)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog