Sambung Pengajian–Student Life

11:21 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

lama rasanya TH tah update blog ni. dah lebih dari bersawang rasanya. biasalah semakin sebok dengan kehidupan selepas tamat pengajian. first of all jemput lah embali baca belog ni. insyaAllah lepas ni akan diupdate lebih kerap (harapnyelahh). senanye bila dah habis zaman degree, sebok pulak dah nak kerja. bila dah nak kerja, tetiba rasa nak sambung studi Masters pulak. haha macam-macam kan.

 

bulan Mac lepas TH diterima lah jadik student di sebuah universiti awam ni Shah Alam tu. waa..1st week pergi kelas rasa ohhh rindunya suasana studi. kah kah! itu tipu sebab sebab..sebab bila dah bekerjaya ni senanya malas dah nak pegang buku. haa itu tak tipu.takpelah kan. dah student kan,..kena banyak baca buku. so start dari haritu TH pon banyak la baca buku. nak tengok? meh kita tengok buku yang perlu TH habiskan.

 

 

haha!! banyak kan nak habiskan XD

 

 

TH : ok ayat berjela atas tu senanya merapu jek Smile

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *