GAMBAR Siapa Lagi Seksi ABPBH2011

9:00 AM



SALAM SEJAHTERA


ABPBH2011 atau nama panjangnya Anugerah Bintang Popular beritah Harian 2011 dah selamat melabuhkan tirainya.menarik setiap persembahan artis malam tu dengan segala pemenang ytanbg dapat award. Tahniah diucapkan kepada semua terutama Dato' Siti Nurhaliza yang menggondol Anugerah Seri Perak.


Plastik tak ayat TH kat atas tuh. HAHA!! semalam TH dok menengok ABPBH2011 ni dari rumah sajork. Tak rasa rugi langsung tak pergi ke Arena of Stars Genting tu. sebab macam biasa je kot ditambah dengan kualiti penganjuran yang hampeh terutama Sound Sistem.



 



nampak kan? ok selain itu malam ABPBH2011 juga merupakan malam dimana artis2 perempuan terutamanya berlumba-limba untuk menampakkan lurah lurah mereka. fengsann~ ada yang tunjuk sikit..ada yang tunjuk banyak..ada yang pakai baju nak terlucut.





ni yang takut takut tapi nak dedah jugak.





 ini Christmes Present yey!!! "and thank you to my loveee" pengsannn statement dia 





lofa! walalupun muka mekap tebal nk kaver muka tak bape chun tu tapi lurah wajib tunjuk! berdarag hidung budak tepi tu.



ini paling vogeh!! vogeh!! maria farida. walaupun tak laku, pakai seksi dapat la gak perhatian kan. ehh macam nak terlucut je baju tu nok! 




P/S ; klik pada gambar untuk tumbesaran yang sehat


4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *