Sunday, April 15, 2012

ECG Test

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

korang tahu tak ECG TEST tu ape? ECG TEST tu merujuk kepada satu prosedur untuk memeriksa tahap kesihatan jantung korang. atau dalam takrifan yang lengkap “ECG (electrocardiogram) is a test that measures the electrical activity of the heart.” Last week TH ada pegi buat ECG TEST ni. bukan ape sebab lately kenkadang rasa macam sakit sakit aje kat jantung ni. ECG TEST ni prosedur dia senang aje. ahh tak reti nak terang. jum gk gambar bawah ni.

 

 

 

ekg

haa..macam ni lah prosedurnye yang TH kena ritu.

 

 

 

IMG-20120410-00513

tadaaa…this is me result.

 

and Thx GOD bila TH pegi uat test tu,  doktor sahkan kata my jantung is complately health. gile! sape tak cuak kalau bebenda main dengan jantung ni. then doktor tanya lagi sakit slalu ke and last2 dia suruh pegi amek darah sbb nk buat blood test untuk kolestrol. HAHA.. hambek!

 

 

IMG-20120410-00514

 

 

TH :  err kad temujanji nak pegi amek result blood test tu dah hancur kena air

1 comment:

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

 

Copyright © 2013 | Helios Blog