ECG Test

11:08 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

korang tahu tak ECG TEST tu ape? ECG TEST tu merujuk kepada satu prosedur untuk memeriksa tahap kesihatan jantung korang. atau dalam takrifan yang lengkap “ECG (electrocardiogram) is a test that measures the electrical activity of the heart.” Last week TH ada pegi buat ECG TEST ni. bukan ape sebab lately kenkadang rasa macam sakit sakit aje kat jantung ni. ECG TEST ni prosedur dia senang aje. ahh tak reti nak terang. jum gk gambar bawah ni.

 

 

 

ekg

haa..macam ni lah prosedurnye yang TH kena ritu.

 

 

 

IMG-20120410-00513

tadaaa…this is me result.

 

and Thx GOD bila TH pegi uat test tu,  doktor sahkan kata my jantung is complately health. gile! sape tak cuak kalau bebenda main dengan jantung ni. then doktor tanya lagi sakit slalu ke and last2 dia suruh pegi amek darah sbb nk buat blood test untuk kolestrol. HAHA.. hambek!

 

 

IMG-20120410-00514

 

 

TH :  err kad temujanji nak pegi amek result blood test tu dah hancur kena air

GAMBAR Siapa Lagi Seksi ABPBH2011

9:00 AM



SALAM SEJAHTERA


ABPBH2011 atau nama panjangnya Anugerah Bintang Popular beritah Harian 2011 dah selamat melabuhkan tirainya.menarik setiap persembahan artis malam tu dengan segala pemenang ytanbg dapat award. Tahniah diucapkan kepada semua terutama Dato' Siti Nurhaliza yang menggondol Anugerah Seri Perak.


Plastik tak ayat TH kat atas tuh. HAHA!! semalam TH dok menengok ABPBH2011 ni dari rumah sajork. Tak rasa rugi langsung tak pergi ke Arena of Stars Genting tu. sebab macam biasa je kot ditambah dengan kualiti penganjuran yang hampeh terutama Sound Sistem.



 



nampak kan? ok selain itu malam ABPBH2011 juga merupakan malam dimana artis2 perempuan terutamanya berlumba-limba untuk menampakkan lurah lurah mereka. fengsann~ ada yang tunjuk sikit..ada yang tunjuk banyak..ada yang pakai baju nak terlucut.





ni yang takut takut tapi nak dedah jugak.





 ini Christmes Present yey!!! "and thank you to my loveee" pengsannn statement dia 





lofa! walalupun muka mekap tebal nk kaver muka tak bape chun tu tapi lurah wajib tunjuk! berdarag hidung budak tepi tu.



ini paling vogeh!! vogeh!! maria farida. walaupun tak laku, pakai seksi dapat la gak perhatian kan. ehh macam nak terlucut je baju tu nok! 




P/S ; klik pada gambar untuk tumbesaran yang sehat


Sambung Pengajian–Student Life

11:21 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

lama rasanya TH tah update blog ni. dah lebih dari bersawang rasanya. biasalah semakin sebok dengan kehidupan selepas tamat pengajian. first of all jemput lah embali baca belog ni. insyaAllah lepas ni akan diupdate lebih kerap (harapnyelahh). senanye bila dah habis zaman degree, sebok pulak dah nak kerja. bila dah nak kerja, tetiba rasa nak sambung studi Masters pulak. haha macam-macam kan.

 

bulan Mac lepas TH diterima lah jadik student di sebuah universiti awam ni Shah Alam tu. waa..1st week pergi kelas rasa ohhh rindunya suasana studi. kah kah! itu tipu sebab sebab..sebab bila dah bekerjaya ni senanya malas dah nak pegang buku. haa itu tak tipu.takpelah kan. dah student kan,..kena banyak baca buku. so start dari haritu TH pon banyak la baca buku. nak tengok? meh kita tengok buku yang perlu TH habiskan.

 

 

haha!! banyak kan nak habiskan XD

 

 

TH : ok ayat berjela atas tu senanya merapu jek Smile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *