Thursday, February 23, 2012

LESU

Salam Sejahtera.


Gambau tu ekceli opismate tengah gigih nak setting henset dia carik line redio padahal dalam bilik ada je redio besau.ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ .


Senanya dari awal minggu lagi dok rasa tak sedap badan je. Nak kata tido malam tak cukup,am tryin tido awal eberi naight.tapi pegi pejabat pepagi ngantok juga.setan betei. Selalunya dapat tahan,tapi bila dah sampai pkol seblas memang tumbang la. Macam kena dadah pulak. Sampai bebudak opis dah naik pelik lately TH macam ni. ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ ape ada hal.

Baidewey wiken ni akan pergi bercuti! Huh gila tak sabar. Bayangkan pegi tempat orang. Jumpa benda baru and yang penting ada Island Hoping! ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ yeahh! Pulau! Laut! Ai iz suka! Kalau boleh snorkling siyes nak jugak! Nak mandi laut. My feberet tuh!


Dah la merepek benbanyak ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮..update guna blekberi ni tak chun sangat. Tapi boleh lah update tetiap hari iye kiki. Chao!!

No comments:

 

Copyright © 2013 | Helios Blog