Wednesday, February 15, 2012

BERCUTI!

Salam Sejahtera.


Ni baru first time TH nak update blog guna Henpon ni. Ok sangat JAKUN (˘_˘") .


Dulu kan time studi slalu kata 'orang bekerja ni slalu je pegi makan angin kan' tak pon habis kuat diorang wiken mesti nak keluar jenjalan memana. Kalau student ni tak kesah. Asal wiken mesti nak terperap kat rumah je.


Tapi bila sampai turn TH dah habis studi,dah kerja, yeah TH sendiri rasa situasi tu. Kerja weekdays, sampai wiken je mesti nak rancang pegi memana bila sampai wiken or bila ada cuti.


Humm..today baru rabu.ekceli I can't wait untuk wiken ni. I'll be at Melaka with my junior from ULPM. Diorang mintak TH bagi talk.venue kt resort mana tah..ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ can't wait!! Wohoo!! Bercuti di melaka..


TH: next weeknye nak pegi KK.nebes!!

No comments:

 

Copyright © 2013 | Helios Blog