54th Grammy Award 2012 - Red Carpet Photos

11:52 AM






Salam Sejahtera.


dah lama update blog ni ya. dengan kematian whitney huston a day befor grammy, semorang terkejut. tp tanak cakap pasal tu tp kali ni TH nak just nak update beberapa fesyen pelik di Red Carpet 54th Grammy Award.





fesyen pakaian renang terbaru dari fergie!!






fesyen menutup aurat dari nicky minaj. sesuai untuk artis yang nak bertudung tapi sayang nak tutup keseluruhan rambut.





oh katy perry!!! gojes as always! tapi baju dia macam guna rumpai laut jek..





er..ni makcik mana ni? ohh taylor swift!! kemain kau nak jadi makcik!





carrie underwood... just nice..just nice! :)






paris hilton!? wow! haha..macam menarik je






ok..emm..umm..ini kendu!! haha






robokop betina? err!! shasha gradiva







hamboih adale..tapi nmpak besau sangat apesah eh?






ini mario lopez kan? apesal hensem sangat? kiki






kain pempuan ni macam..err..macam..tersangkut celahhhh ******** je





diana ross..simple as always..tapi menarik!




ok yang tu je TH nak letak..banyak lagi..tapi yang lain macam urghh..biasa je..bahah..kbai!



0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *