Thursday, February 23, 2012

LESU

Salam Sejahtera.


Gambau tu ekceli opismate tengah gigih nak setting henset dia carik line redio padahal dalam bilik ada je redio besau.ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ .


Senanya dari awal minggu lagi dok rasa tak sedap badan je. Nak kata tido malam tak cukup,am tryin tido awal eberi naight.tapi pegi pejabat pepagi ngantok juga.setan betei. Selalunya dapat tahan,tapi bila dah sampai pkol seblas memang tumbang la. Macam kena dadah pulak. Sampai bebudak opis dah naik pelik lately TH macam ni. ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ ape ada hal.

Baidewey wiken ni akan pergi bercuti! Huh gila tak sabar. Bayangkan pegi tempat orang. Jumpa benda baru and yang penting ada Island Hoping! ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ yeahh! Pulau! Laut! Ai iz suka! Kalau boleh snorkling siyes nak jugak! Nak mandi laut. My feberet tuh!


Dah la merepek benbanyak ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮..update guna blekberi ni tak chun sangat. Tapi boleh lah update tetiap hari iye kiki. Chao!!

Wednesday, February 15, 2012

BERCUTI!

Salam Sejahtera.


Ni baru first time TH nak update blog guna Henpon ni. Ok sangat JAKUN (˘_˘") .


Dulu kan time studi slalu kata 'orang bekerja ni slalu je pegi makan angin kan' tak pon habis kuat diorang wiken mesti nak keluar jenjalan memana. Kalau student ni tak kesah. Asal wiken mesti nak terperap kat rumah je.


Tapi bila sampai turn TH dah habis studi,dah kerja, yeah TH sendiri rasa situasi tu. Kerja weekdays, sampai wiken je mesti nak rancang pegi memana bila sampai wiken or bila ada cuti.


Humm..today baru rabu.ekceli I can't wait untuk wiken ni. I'll be at Melaka with my junior from ULPM. Diorang mintak TH bagi talk.venue kt resort mana tah..ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ"̮ can't wait!! Wohoo!! Bercuti di melaka..


TH: next weeknye nak pegi KK.nebes!!

Monday, February 13, 2012

54th Grammy Award 2012 - Red Carpet Photos






Salam Sejahtera.


dah lama update blog ni ya. dengan kematian whitney huston a day befor grammy, semorang terkejut. tp tanak cakap pasal tu tp kali ni TH nak just nak update beberapa fesyen pelik di Red Carpet 54th Grammy Award.





fesyen pakaian renang terbaru dari fergie!!






fesyen menutup aurat dari nicky minaj. sesuai untuk artis yang nak bertudung tapi sayang nak tutup keseluruhan rambut.





oh katy perry!!! gojes as always! tapi baju dia macam guna rumpai laut jek..





er..ni makcik mana ni? ohh taylor swift!! kemain kau nak jadi makcik!





carrie underwood... just nice..just nice! :)






paris hilton!? wow! haha..macam menarik je






ok..emm..umm..ini kendu!! haha






robokop betina? err!! shasha gradiva







hamboih adale..tapi nmpak besau sangat apesah eh?






ini mario lopez kan? apesal hensem sangat? kiki






kain pempuan ni macam..err..macam..tersangkut celahhhh ******** je





diana ross..simple as always..tapi menarik!




ok yang tu je TH nak letak..banyak lagi..tapi yang lain macam urghh..biasa je..bahah..kbai!



 

Copyright © 2013 | Helios Blog