Saturday, December 10, 2011

Majlis Konvokesyen Universiti Sains Islam Malaysia ke-9

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

whoa! dah lama TH tak update belog ni. tah nape. nape eh? ok maybe sebab kesibukan diri menyebabkan blog ni teraba. oklah,kali ni TH nak cite pasal my big day.hari TH konvo. jyeahh!! selama 4 tahun dok bergelar student,at last 3 Disember yang lepas TH dah selamat grad dengan kengkawan. haha al maklum lah tak pernah grad lagi sebelum nih. memang ah nebes nak amek skroll tu kan.

 

 

IMG-20111203-WA000

hensem kan..hensem kan. ekeke Smile

 

ok. satu benda yang TH paling tak boleh lupa is masa dalam dewan konvo tu, rasa nk terkencing sangat. haha..padan muka gatal sangat kat luar tadi taknak kencing sesiap. dah la protokol gile nk kuar kencing pon. kena berdiri,tunduk hormat then bukak jubah baru boleh kuar. erkk. dah kuar tu dah puas membuang, tetiba masuk balik dewan konvo, sume budak kos TH dah beratur nak amek skroll. gelabah mak! lari cecepat,amek jubah pakai balik..nasib ah kenkawan kos sume tolong pakaikan. haiyoo..time tu tak tingat dah parents yg dtg sume kt belakang tu nampak. haha..biarlah.

 

 

IMG00242-20111210-0812

tu haaa…budak hensem tengah amek skroll

 

 

lagi tengah naik amek skrol tu, kebetulan sesi petang..amek kat VC je. takpe lah. VC pon VC lah..tapi part paling terharu is VC ingat ittew!! aww.. dia sempat kata “tahniah,konvo jugak kamu kan, sebelum ni selalu jumpe kat program je”. I was shocked sbb VC kenal kite..HAHA! ok enuff jum tengok gegamba. btw fuk FB sbb TH nk upload dia tak bagi..ada masalah ape tah dia kata.

 

 

abah tolong siapkan kat luar dewan konvo tu

 

 

SONY DSC

jyeahh this is my famili!! Smile

 

 

dengan mama kat luar dewan..sempat kan lagi. haha

 

 

SONY DSC

mama and abah posing kejap kat luar tu Smile

 

 

SONY DSC

me lovely sistah!! hehe muahx!

 

 

bebunga yang dapat.. hehe.. ok dia wat surprise bagi teddy putih tu kat TH. tengs awakk..kite suke sangat. terharu sangat.

 

 

 

takde hadiah yang terbaik TH rasa untuk raikan konvo TH ni dari orang-orang yg TH sayang datang ke konvo TH. trima kasih abah, trima kasih mama, trima kasih abah.trima kasih teddy putih..and trima kasih gak kat kenkawan yg wish via FB,twitter,whatsapp,SMS. hehe.. TERIMA KASIH!!

 

 

IMG00233-20111207-2253

 

Copyright © 2013 | Helios Blog