Mari Beriklan di Opera Hidup Nazim Nasri

10:27 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

Presentation1

 

 

oh. sekian lama TH tak update belog ni, kali ni TH nak mulakan update dengan mempromosikan ruang pengiklanan di belog Opera Hidup . ok kalau korang nk tahu, blog opera hidup ini menawarkan dua saiz pengiklanan yabg berbeza dengan harga yang berpatutan.jom kita tengok pakej apa yang ditawarkan di blog ini.

 

 

PAKEJ 1

Saiz Banner: 125x125 pixel.

Harga: RM10 sebulan

Kedudukan iklan: Sidebar

 

 

PAKEJ 2

Saiz banner: 300x250 pixel.

Harga: RM20 sebulan

Kedudukan iklan: Sidebar

 

 

 

haaa..amacam? menarik kan? bukan selalu nak dapat ruang pengiklanan dengan harga yang murah macam ni. kalau rasa tak cukup salah satu pakej atas tu, beli je dua dua pakej terus. banyak mana sangat duit nk kuar. sikit je. so, untuk maklumat lanjut KELIK SINI . nazim nasri pon boleh dikontek di twitter di @nazimnasri atau di laman facebook beliau KELIK SINI

 

 

TH :  cepat sebelum promosi berakhir!!

3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *