Anugerah Skrin 2011

11:04 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

ok tonight I wont talk about senarai pemenang Anugerah Skrin 2011  sebab for sure blogger lain ramai yang akan publish entry pasal benda tu. but suka lagi TH nak cakap pasal Anugerah Skrin 2011 itu sendiri. first of all, tahniah Anugerah Skrin 2011 sebab trending Malaysia. TAHNIAH!

 

 

image

 

 

but sape yang join tonton ASK2011 atau yang broadcast Anugerah Skrin 2011 dari twitter, mesti korang sedar kan yang ASK2011 ni trending sebab ape? yaa… trending sebab betapa hampehnye penganjuran ASK2011 kali ni. bukan seluruhnya tapi kebanyakannya. dan yang obvious is pengacara. perghh..plis la tv3 lepas ni tak payah pilih pengacara yang macam tu. sangat skema. buat lawak pon kaku,tak jadik..laast-last lawak bodoh je lah. dia sorang je gelak atas pentas. penonton? bolayan.

 

satu benda TH pon pelik. konsep untuk ASK malam ni. tah pape. gold? ape maksud tu? dah takde idea sangat ke? bukan ke tv3 ni terkenal dengan idea yang kreatif? apa dah jadik. macam dalam satu tuit nih. my fren pon pelik.performance? toksah la dok cite..mostly bosan.. boringgg

 

 

image

 

 

serioulsy, TH sangat bosan dengan ASK2011 malam ni. orang lain? kalau ada yang suka, suka la..TH tak suka. so lame ASK2011 kali ni. sorry to say..but sooooo lame lah! boringg

 

 

TH : ini pandangan saya. sape yang tak setuju takmo emo ok

5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *