Mari Beriklan di Opera Hidup Nazim Nasri

10:27 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

Presentation1

 

 

oh. sekian lama TH tak update belog ni, kali ni TH nak mulakan update dengan mempromosikan ruang pengiklanan di belog Opera Hidup . ok kalau korang nk tahu, blog opera hidup ini menawarkan dua saiz pengiklanan yabg berbeza dengan harga yang berpatutan.jom kita tengok pakej apa yang ditawarkan di blog ini.

 

 

PAKEJ 1

Saiz Banner: 125x125 pixel.

Harga: RM10 sebulan

Kedudukan iklan: Sidebar

 

 

PAKEJ 2

Saiz banner: 300x250 pixel.

Harga: RM20 sebulan

Kedudukan iklan: Sidebar

 

 

 

haaa..amacam? menarik kan? bukan selalu nak dapat ruang pengiklanan dengan harga yang murah macam ni. kalau rasa tak cukup salah satu pakej atas tu, beli je dua dua pakej terus. banyak mana sangat duit nk kuar. sikit je. so, untuk maklumat lanjut KELIK SINI . nazim nasri pon boleh dikontek di twitter di @nazimnasri atau di laman facebook beliau KELIK SINI

 

 

TH :  cepat sebelum promosi berakhir!!

Anugerah Skrin 2011

11:04 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

ok tonight I wont talk about senarai pemenang Anugerah Skrin 2011  sebab for sure blogger lain ramai yang akan publish entry pasal benda tu. but suka lagi TH nak cakap pasal Anugerah Skrin 2011 itu sendiri. first of all, tahniah Anugerah Skrin 2011 sebab trending Malaysia. TAHNIAH!

 

 

image

 

 

but sape yang join tonton ASK2011 atau yang broadcast Anugerah Skrin 2011 dari twitter, mesti korang sedar kan yang ASK2011 ni trending sebab ape? yaa… trending sebab betapa hampehnye penganjuran ASK2011 kali ni. bukan seluruhnya tapi kebanyakannya. dan yang obvious is pengacara. perghh..plis la tv3 lepas ni tak payah pilih pengacara yang macam tu. sangat skema. buat lawak pon kaku,tak jadik..laast-last lawak bodoh je lah. dia sorang je gelak atas pentas. penonton? bolayan.

 

satu benda TH pon pelik. konsep untuk ASK malam ni. tah pape. gold? ape maksud tu? dah takde idea sangat ke? bukan ke tv3 ni terkenal dengan idea yang kreatif? apa dah jadik. macam dalam satu tuit nih. my fren pon pelik.performance? toksah la dok cite..mostly bosan.. boringgg

 

 

image

 

 

serioulsy, TH sangat bosan dengan ASK2011 malam ni. orang lain? kalau ada yang suka, suka la..TH tak suka. so lame ASK2011 kali ni. sorry to say..but sooooo lame lah! boringg

 

 

TH : ini pandangan saya. sape yang tak setuju takmo emo ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *