Umami Steamboat Restaurant! Eat All You Can

7:23 PM

 

p

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

 

 

Jumaat lepas TH dan beberapa rakan blogger lain dijemput oleh @wackybecky dan Restoran Steamboat Umami untuk satu sesi dinner. kalau nak tahu, restoran ini terletak di bandar sunway, atau lebih tepat di mentari court, berdekatan sunway pyramid .

 

PAKEJ : Restoran Umami menyediakan pakej makanan yang menarik iaitu anda hanya perlu membayar RM 26.80++ dan makan sepuas hati dan flow drink tu minum lah sepuas hati.. EAT ALL YOU CAN!!

 

siriyes, makanan sini sangat banyak pilihan dari seafood, salad hingga ke snek dan pebagai pilihan air. tak lupa juga, ada ice cream. nyum nyum!! my fav! oh! and to those yang tak tahu jalan nak kesana, jum tengok video map bawah ni!

 

 

 

 

jum tengok pulak keadaan di restoren umami bila diserbu oleh bloggers!

 

 

 

deretan seafood yang saaaaangat banyak.

 

lagi pilihan makanan. omnomnom

 

 

ni pulak makanan bergoreng. rasalah sendiri!

 

 

oh. tak lupa jugak, ada BBQ corner. memang terbaik kepak ayam madu nih!

 

 

ni pulak snek station. pilih je nak maan ape.

 

 

and of course lah saya sendiri yang makan banyak malam tu! Smile

 

 

dan kepada yang bertanyakan samada Halal atau tidak, untuk pengetahuan anda, Restoran Umami Steamboat ni tidak menyediakan hidangan Khinzir atau lebih senang restoran ini PORK FREE. dan apa yang TH nampak, makanan yang disajikan disini adalah sama dengan makanan yang disajikan di mana-mana restoran steamboat yang TH pernah pergi. so, korang boleh enjoy makanan ni dengan tenang dan makan sampai pitam! ouh yeah!

 

 

untuk lebih maklumat, KLIK SINI untuk ke page Facebook Umami Restoran

3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *