Sunday, October 9, 2011

[Review] Filem Real Steel | Thanks to @Churp2 and @hafizhamidun

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

Real-Steel

 

 

malam ni TH sekali lagi dapat peluang untuk menonton premier screening (tayangan perdana) filem yang bakal keluar iaitu filem REAL STEEL . untuk pengetahuan, sesi tayangan perdana filem REAL STEEL ini diadakan di GSC Cinema, Pavillion dan filem REAL STEEL ini akan ditayangkan di pawagam mulai 13 Oktober 2011

 

 

IMG_2415

 

 

REAL STEEL berkisarkan mengenai sukan tinju yang mengambil setting pada tahun 2020 (kalau tak silap) dan pada waktu itu,manusia tidak lagi bertinju, mereka menggunakan robot sebagai pengganti. Filem yang dilakonkan oleh Hugh Jackman ini siries best. bukan hanya mengenai tinju..tapi perjalanan beliau dan anaknya dalam mencapai kejayaan. diselit jugak nilai kekeluargaan dan twist di akhir cerita ni sangat menarik. so, kalau korang nk tawu cemana robot bertinju,cemana diorang jumpe robot yang power..siries! cerita ni best. highly rocommended!

 

dan tak lupa kepada saudara hafiz hamidun dan churp-churp yang menaja tiket premire screening untuk filem REAL STEEL ini

 

RATING : 8/10

3 comments:

kaizen said...

untung laa ade org sponsor tiket....

Kakiwayang said...

yeah,..semalam tengok gak, nuffnang bagi..hihi...memang besh kot cite ni...kami ada wat review gak kat www.kakiwayang.com ....singgah2 la eh...

Kakiwayang said...

huu..best gila Dakota Goyo tu berlakon...ada gak wat review Real Steel kat http://www.kakiwayang.com , jemput singgah ye...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog