Sunday, October 23, 2011

Kalau... "HAHAHAHA"

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

akhirnya terasa nak update juga belog ni. ni pon gara-gara @emanthehalia yang mulakan topik ni kat Twitterjaya. ianya mengenai word “HAHAHA” . mesti korang sume penah gune kan. so,perkataan “HAHAHA” ni kalau korang nak tahu boleh membawa kepada pelbagai maksud.

 

 

Presentation1

 

 

TH tertarik memberi respon kepada eman punya statement ni. so, macam2 la TH dok menuit budak ni. dan antara resolusi yang TH dapat mengenai penggunaan “HAHAHA” ni adalah seperti berikut :

 

 

  • if word “HAHAHAH” digunakan secara biasa ia akan menunjukkan kita hepi,gembira dan suka.
  • kalau “HAHAHA” digunakan selepas kita memeberi ayat makian or carutan or marahan ia akan menjadi satu maksud yang amat sinis.
  • dan jikalau “HAHAHA” digunakan selepas ayat flirt atau gatal, itu menunjukkan satu efek kegersangan.
  • dan kalau jugak perkatan “HAHAHAH” ditulis begini  “HAHAHAHA!!!!” itu membawa maksud anda sedang gelak besar.

 

 

 

Presentation1

 

 

so,kesimpulannya, be wise nk guna “HAHAHA” tu. sebab akan memberikan pelbagai maksud. bayangkan kalau kita chat,komen or tuit langsung takde perkataan seumpama “HAHAHA” ni. mesti rasa mcm takde perasaan je kan baca bebenda tu. HAHAHAH!!

5 comments:

Syafiq Ahadin said...

HAHAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAHAH!
betul3!

Saiazuan said...

#LOL lg senang hehe

Anonymous said...

555555+

emanthehalia said...

komen 1 (no haha) : Bagus la entri ni aku suke.

komen 2 (little haha) : haha bagus la entri ni aku suke! =)

komen 3 (superhaha) : HAHAHAHAH! bagus entri ni! gelak tgk komen 1st! haha!

wachak said...

dgn perkataan HAHAHA tu kita tau mood seseorg untuk kita berinteraksi di twitter.

 

Copyright © 2013 | Helios Blog