[Filem Review] The Sorcerer and The White Snake

9:12 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

ingat tak TH cite yang TH dapat 8 free season tiket TGV kan. so malam ni TH guna tengok citer atas tu. macam menarik! yeah.bila dah tengok ni lah review TH boleh bagi.

 

for me plot cite nih agak menarik. kisah cinta yang tragis. dalam muvi ni banyak aksi. banyak sangat aksi. lawan lawan ada aura keluar woo!! siyes TH suke. tapi satu je yang TH nak tergelak sebab bila time GCI dia sikit cacat. macam kartun pon ada. tetambah klau time monster dia kuar. kalau lah kat part tu boleh di improve macam hollywood buat,nampak real, siyes TH akan bagi rating for this movie.

 

 

setakat ni TH rate 7/10

 

 

TH : nganga jugak la tgk action diorang tadi dan tersentuh gak la tang babak romantik dan sedih tu  Sarcastic smile

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *