Saturday, September 17, 2011

HIMPUNAN RAYA! RAYA BERSAMA BLOGGER PERAK dan FARAWAHIDA

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

alhamdulillah semangat nak meng-update blog dah datang sikit. and kali ni TH nk berkongsi dgn readers semua pengalaman raya TH kali ni. korang semua pergi beraya mana? raya sebulan kan? mesti sekarang ni sebok attend rumah terbuka isnt it? as for me, memang banyak jemputan rumah terbuka. matilaa..naik lagi la berat badan. HAHA. ok.

 

raya kali ni for me, boleh dikatakan tahun ni TH beraya dengan blogger. raya pertama lepas solat raya,pergi kubur and melawat saudara terdekat, KSP datang rumah culik TH pergi jenjalan kat rumah KAYIF. eh..EAZY pon join ok.dia beraya kat kampung perak dia.dekat rumah TH.

 

 

kat rumah TH

 

 

di halaman rumah kayif

 

 

hari kedua pon KSP culik TH lagi. pergi beraya rumah NURAIZUDDIN asalnya. tapi melencong kejap ke ruma encik angah. beraya dengan sahabat dari BLOGGER PERAK. and ada lah cik reena tan dan beberapa orang lagi. TH siyes tak bape kenal. pegi umah encik angah baru kenal. best oh dapat kawan baru. lepas rumah encik angah, EAZY join TH dgn KSP gerak ke rumah NURZAIUDDIN.

 

 

halaman rumah encik angah bersama blogger perak yang lain

 

 

di rumah DIN! yeeeaaahh!

 

dah habis beraya rumah din, kami meneruskan perjalanan beraya di taiping. mencari rumah fara. haaa..farawahida. penyanyi lagi raya baru tu. hayati raya sejati tuh. sikit punya susah oh nak carik rumah fara ni.atlast tanyan punya tanya.jumpe lah rumah dia. makal laksa oh..slurpp!! sodap sodap!

 

 

matila fara mengamuk nanti.dia tak bagi letak gambau ni. HAHA!!

 

 

bergambar sebelum balik

 

 

tak habis setakat tuh je..selang beberapa hari, din,ksp,amal the garang,koqinkaremo and annahl datang tido rumah TH. 3 hari diorang tido. memang best la. jenjalan merata lah. penang..yang paling best pegi rumah amal kat gerik. jauh wooo!! HAHA.. but best lah tahu rumah kawan-kawan. oh tak lupe gak. TH pegipenang beraya rumah kawan annahl dengan amal. yey!! new friend lagi Smile nama dia indah..dia ni gegila oh..haha!!!

 

 

IMG_1550

haha..indah gila kamera!!

 

IMG_1693

kami berempat pegi night safari kat taiping!! best!!

 

IMG_1587

gila!! gila!! semua gila!!

 

tapi sebelum ke rumah amal..kami singgah di tiaping lagi. rumah terbuka dua orang sahabat dari BLOGGER PERAK. penyu pon join..nyu gila.. HAHAH!! memang menriah la. jumpe kawan baru lagi! yey!

 

 

IMG_1729

err..no comment!

 

IMG_1723

tuna rumah pakai tudung. keh keh keh

 

IMG_1758

oh..kenapa dalam gambar ni perut saya nampak besar sangat >.<

 

IMG_1761

nyu tunjuk apekah? haha

 

 

so lepas kawan kawan yang datang tisur ru,ah TH tu balik, TH pon balik la ke KL naik kereta dgn annahl. kerja wehh kerja!! HAHA.. tu la cerita raya TH kali ni. perghh… terbaik kan.. ini baru RAYA BLOGGER!! sangat best!!

12 comments:

[k]o{q}i[n] said...

fine, x tunggu...

Cik Reena Tan said...

TUNA rumah pakai tudung? haha! TYPOOOOO. :p

Cik Reena Tan said...

sumpah banyak gle TYPO. :p

jackieKOH said...

aku xde..ok bai.. haha

Terkini : Self Check-In AirAsia lagi mudah !

angah said...

hahaah terbaik mai rumah aku makan mee gulai...hahah:P

Penyu said...

banyak gile typooooooooooooo... hahaha

Ros Anisza said...

erk, tuna rumah...hahhahahaha
#jelesnya tak dapat pergi raya umah cik bunian ngan kak al...

aliaa farhana said...

sakan betul braye ye!! haha

Ain said...

banyak gila typo. kbai

Eazy Izzuddin said...

yeay ada...
hehe
xD

@taufiqhelios said...

..demm..pepanjang aku tulis ni..typo je korang nmpak kan..hahaha..sape yg xdpt ikot nnti next time kita beraya agi eh :)

~Kirin Selama Perak~ said...

typo macam taik !
wakakakaka

 

Copyright © 2013 | Helios Blog