Thursday, August 25, 2011

[ENTRY EMO] Saya Tak Suka Ban Sehari. Ada Masalah??

 

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

credit to : pakrodi

 

 

 

Dalam dunia ini standart la ada orang suke kita..ada orang tak suke kita. pilihan kita nak suke or not tuh ikot suke diri sendiri lah. kita tak boleh nak expect orang yang kita suka tu, orang lain akan suke gak. maybe orang yang kita suka tu, orang lain benci. maybe orang benci tapi takot nak bersuara. and ada orang yang benci dan dia berani bersuara.tak kira lah dia blogger lama ke..ada ramai follower ke..trafik dia banyak ke..dia dewa blogger ke..ramai yang dia naikkan ke.ada aku kesah?

 

 

macam aku,dulu aku penah join segmen dia.tapi sekali dua je. then aku pikir balik.watpe nak bergantung kat dia.better usaha sendiri. rasanya semua dah tahu aku tak suke ban sehari. sebab ape tak suke? perlu ke aku senaraikan? aku rasa sape yang seangkatan dengan aku, mesti tahu sebab ape aku tak suke.sape nak tahu kenapa DM twitter aku @taufiqhelios. boleh? dah. ada masalah ke kalau aku tak suke? deymm!! tak perlu lah nak ada jaguh kampung kononnya nak jadik penyelamat nak backup nak cakap aku jahat sebab aku tak suka ban sehari. ikot suke lah aku nak suke ke tak. aku ada sebab aku sendiri. korang suke itu korang punye pasal. aku suke zack entry, zack zukhairi, garang, jellyboone, penyu, cik bulat, aslann, danbanyak lagi. so, aku tak suke mean aku tak suke lah. aku suke mean aku suke. ada masalah?

 

 

 

TH : pilihan ditangan kita. pandai makan pandai simpan la ye Smile

29 comments:

Aku By Pojie said...

Teringat terus peristiwa naik kereta aku then sesat barat nak ke rumah kauuuuu!!


hahahhahahahahahha

Jamban Comel said...

sy nak tau ,saya nak tye awk ,nnt sy DM hik3 >.< !

kaizen said...

btol3... terpulang pd masing2...

aslann said...

eh awak suka saya? ahaks malunyaaa... :3

Admiral Hafiz said...

Segmen dia merepek je...
serius aku rasa segmen2 dia macam SAMPAH!


Entry Terkini: Majlis Berbuka Puasa Blogger Perak Di Seri Iskandar

Saiazuan said...

suka @ tidak trpulang kpd individu

Zulfikar Hazri said...

bagus2..ada pendirian.. :)

tak suka mean tak suka lah kan..

apsal plak org kelam kabut nak bekap ke nak cover ke ape ke...

ada blogger yang kita suka. ada blogger yang kita tak suke..

yang menjadi masalah adalah die hard fans yang melatah membabi buta..

atiqsalleh said...

kita seangkatan...

akmalhilmi said...

cara yg digunakan salah
thats y
old n newbie
same perception about it

Syakir Rahman said...

aku pon ade ktuk gak die....ngahahaha

meh dtg sni
http://syakirrahman.blogspot.com/2011/08/aku-nak-unfollow-3-blog-annoying.html

Ayeem Jemain said...

aku pening sat. ko ni suke ke tak? kalau tak, nape ade dalam bloglist? haha

@taufiqhelios said...

haha.. ayeem penin.. xsuke lah..oh..bloglist tuh eh.. da berkurun lama aku tak hapdate..nnti lah hapdate..dari memula blog dulu..xbebuang agi..haha

@taufiqhelios said...

jojie : hahaha..sesat eh..haha..ye la tu 1st time jupe kau..dah gegosip pasah beng dah

jamban :hahah.. mana? xde pong

kaizen : yup2 :0

aslann :haha..awww..suke sangat..haha

AH : ak da lama xmasuk sana.. belog dia..

saizuan : yup2

zulfikar : die hard fan tuh la yg melenting tak tentu pasal tuh

atiq : yey!! welcom to da club

akmal : kau pon sama?

syakir :dah baca :)

darxniq said...

blog aku..ko suka tak?

Cik NurulZaty said...

me too. sama jugak. dlu pnah join 1-2 segmen dia..

tibe2 je mencanak follower and komen kt entry segmen yg hnya berkomen kan "saya datang dari segmen dot dot dot, lawatlah entry saya.."

serius macamm..zzzzzz
suma yg join nakkan trafik je kot..

so, slepas itu.aku tidak lagi mnyertai mana2 segmen beliau dan jugak tidak melawat..hoho.

sekian terima kasih

Kucing Serius. said...

Kah kah kah. Aku,tak ada lah tak suka dia. Pasal bagi aku,dia tu manusia jugak. Manusia ni bagi aku semua sama rata kalau dari segi manusia. Yang membezakan cuma tindak tanduk je.

PASAL TU AKU PALING TAK SUKA CARA DAN TINDAK TANDUK BAN SEHARI TU. LOL. Dah tu je.

Pun sama,ada sebab sendiri jugak. Sebab yang memang patut kita tak suka tindakan n cara dia tu. Tu je.

haikalblank said...

hahaha asal tiba2 aku komen kat sini?

*mohon kenal. hehe

The Sharkox said...

eh, tak baik tau ko cakap macam tu. dia dah tolong newbie mcam aku banyak tau. dari segmwen2 dia la aku dapat kumpul ramai follower. dari segmen2 dia la traffik aku mencanak2...kau tau apa maksud bila trafik mencanak2? masuk dia nuff ma$$$$ukkk...

aku dah 18 pulluh kali cashout nuff tau..semua jasa baik dia.. jgn la PHD sangat. susah betul la meleis ada PHD ni....

sila baca dalam nada #sarkastik

c.i.k.a.m.i.e.a said...

triple L i kasi kat abg taff kaki sentap. hahahha. tak habis2. gegedik gilaaa masalahnya. aku blogging lama gak. tapi takde la perasan blogger top. remain low sudh. hanis zalikha lagi awesome dari dia pun tak kecoh.

@taufiqhelios said...

nix : blog kau? ape ada nix? hahaha..

nurulzaty : err...sabar sabar

kucing : yup..entry aku ni lebih kpd aku tak suka cara dia....orangnye.. aku nk kata suke or not tuh..aku pon konpius..haha.. tak suke cara dia je yang teetttt

haikal : hahaha.. boleh


sharkox : wow.. die hard fan nih #patdd. haha.. statement kau...tak tahan jah baca... terbaik #patdd

cikamiea : emm..agak lah

Apis said...

sesungguhnya aku setuju

http://hafism.com

Touya K II said...

sebenarnya ... aku suka kat ko

darxniq said...

tau la blog aku takde follower ramai...traffic pon tak best...sbb tuh ko tak suka eh?

UNA budak BAEQ said...

dulu aku terpengaruh jugak dengan dakyah segmen tu semua .
tapi syukur sebab aku dah insap .
dapat pikir yg mna betol yg mna salah. agagaga

@taufiqhelios said...

apis : heee :)

touya : erkkk..speachless

nix : hahaha..pang satgi..nk sesentap lak

una : alhamdulillah kau dah kembali ke pangkal jalan

budakampung said...

bagus! jujur..gua suka~

[k]o{q}i[n] said...

i loike... terboik...!!!!

Syafiq Salim said...

aku tak suke ban sehari sebab ckap tak supe bikin...
watefish !!
nak tolong blogger konon...

dalam PM dgn aku, dari friend kat fb trus diunfriendkan... then dier cakap, okeylaa aku tak block kaw lagi...
last2 block trus...

Aku malas nak printscreen PM aku dgn dier, xnak burukkan blog aku dgn entri annoying pasal dier...

dan aku tak macam dier suke konderm ...

bajet dier btol jerk manjang....

ko bt entri emo, aku bt KOMEN EMO...

kahkahkah ! :)

Solihin Zubir said...

jujur gila! keh3.. bagus2..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog