Sunday, July 31, 2011

#xplay11 by @xpaxsays | thanks also to @nuffnangmy #innit

 

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

Photo0351

 

 

TH baru je balilk dari satu event anjuran Xpax iaitu Xplay. untuk pengetahuan semua,Xplay kali ini diadakan di The Opera,Sunway Pyramid. Disamping itu, untuk xpax xplay malam ni juga berlangsung pertandingan akhir battle of the band. berikut senarai artis yang membuat persembahan dan juga senarai pemenang untuk battle of the band.

 

 

senarai artis yang membuat persembahan :

 

  • Estrange
  • Funky Kopral
  • Projek Pistol
  • Wicked Aura
  • MC Vibe
  • DJ Point

 

 

 

senarai pemenang battle of the band xpax ;

 

1 – S.O.G

2- Radio Island

3 – Rhythm Nation

 

 

 

as for me, event malam ini sangat best! superb! and rawk! semua persembahan yang ditampilkan sangat best. WOot! Woot! and also thanks to nuffnang sebab meng-invite TH ke event Xplay yang sangat OHSEM ini.

 

 

 

Photo0354

 

 

TH : malam ni AKMAL HILMI pon join TH gak tadi

5 comments:

aneff.marhfiz said...

untung laaa nuffnang invite :O

@taufiqhelios said...

erk....xyah nk untung sgt la..hahaha

aslann said...

oh event ni yg ko ajak aku tu ek..hahaha.

Diary oF Mine said...

wah.. nuffnang siap invite ag tu... untunglah...

**YaNa YassiN** said...

YY pun dapat jemputan dari nuffnang, tapi apa kan daya xdpt g,.. wow !!, mesti happening kan, kan, kan

 

Copyright © 2013 | Helios Blog