Sunday, July 3, 2011

#semputsunday EH! INI BUKAN LINK KE? | semput mama taw

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

7tpbf

GIGIT MAHU??!!

 

 

memberi respon kepada entry bro framestone mengenai hal SPAM LINK dalam satu grup tu. ini pendapat TH la kan. dah kalau admin letakkan rules kata takleh nak spam link or whatsoever kecuali PING entry dan anda pandai2 lah naikkan entry tersebut, TH rasa takde masalah kot korang nak ikot. isnt it? susah ke? lain lah kalau admin gila kuasa..posting dalam grup pon takleh buat. ni dah diberi kelonggaran segala bagai. tu pon tak tahu nak menggunakan sepenuhnya.

 

 

bila dah ditegur cara baik,tak makan saman. memang lah orang akan kasar sedikit. nak sentap? come on lah. sikit-sikit nak sentap. ape kau tu anak raja? sentap je ada yang nak pujuk. then boleh buat excuse “pandai” kononnya kamu tuh budak baru lah. tak tahu rules lah. dik non oii. sebab tu lah orang kata masuk rumah orang bagi salam. tak la nanti kena tetak dengan parang sebab tuan rumah ingat kamu tu pencuri! dah tawu baru, takde inisiatif ke kamu tu nak pegi baca rules yang ada? “pandai” tak bagi kat orang langsung kau kan dik! ni mama nak semput nih.

 

 

dah tu..kalau orang tegur banda betul tuh terima lah. tak kira la orang tu sape pon. balaci kutip sampah ke..pencacai taik ke..benda betul,terima lah! yang kau kekwat sangat asal? baru nak mula setahu jangung dah kekwat. kalau dah berjaya nanti macam mana lah orang macam kau ni kan. mesti perasan diva. nak tunggu menteri tegur baru kau nak terima ke? pathetic lah awak!!

 

 

lagi satu, sape pulak la yang ajar korang bila URL or LINK yang takde HTTP:// or tak bertukar kaler biru tu adalah bukan link. kalau bukan link ape orang panggil? tali coli? tali sepender? taik lembu? haaa… boleh? be wise lah ok. dah la. mama malas nk tulis banyak2.. korang pon dah besar lembu dah. pandai pikir lah. ada otak guna. jangan letak kat lutut. orang BODOH je letak otak kat lutut.

 

 

TH : jangan jolok sarang tebuan lah kalau takmo kena sengat

16 comments:

yad'z said...

hahhahaa..haaaa hhaaa.. hayokkkk.. abammm fiq dah marahhh.. hehehehe

forever love said...

hamboi u nie.. marahnya... relex der

aslann said...

tu tali G-string la..pandai2 ko je kate coli lah sepender lah.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

suka perenggan last... ahaha..

ada gak terbaca dan GK tergelak bila ada yang buat gitu...

konon bukan link sbb xkuar biru..

piraaahhhh.....

cam budak2..

Bro Framestone said...

honestly la TH

bro letak otak-otak dalam perut he..23x

bro xkan menjolok.. jika xnak rase kenikmatan mengorek lubang hidung he..23x

@taufiqhelios said...

@yadz : bukan marah.. melawak kasar je.. haha

@forever love : lalala... xmarah la atiq sayang.... haha

@aslann : hahaha.. awak mengintai ehhh

@gksb : sangat budak2 ok mcm tu

@bro : hahahah.. otak2 saye pon letak dlm perut bro..haaaa..semputt

Alia Natasha said...

terbaik lahh bab link tuu ;) hahaa

tieka said...

sapa lah ajar...xde http tu bukan link...adehhh..=.='

Mohd Khairi Khadzir said...

booommm!!!! hamik ko hahahaha... kn dh meletop...

[k]o{q}i[n] said...

tanjat...

Saiazuan said...

tak ramai yg suka ditegur

azel cak said...

sokong .
perenggan last memang tak tahan nak gelak .

Adi Suda said...

okeh...baru baca ja nie..wakaka..err..trasa mak nyahhh

Aida Azryn said...

haha! terbaek.. :B

EzrlG said...

lepas ni tinggal kan tali spenda je lah!

@taufiqhelios said...

xde la...ape tah pemahaman diorang ni...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog