Sunday, July 3, 2011

#PartyCostumeTAAP by @budiey and @tayanganunggul

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

selepas #semputsunday tadik, TH nk updat pasal Costume Party untuk preview filem Tolong! Awek Aku Pontianak pulak. siyes best. ceritanya mula camni, semalam si yana nanako ajak la TH pegi alamanda. katanya nak kejar Remy Ishak. minat la kot. TH layankan je la. mana tawu boleh jumpe Siti Saleha. tapi takde rejeki. samapi alamanda pon tengok ramai gile orang kerumun Remy tu. so TH cakap kat yana, why not,kita twit bro budiey, tanya dia ada mana. boleh gak jumpe. nak jumpe Remy tuh macam mustahil je. so, bro budiey balas kata dia ada kat TGI FRIDAY. so kitorang pegi la lepak kejap dengan bro budiey. perghh..tak sia-sia. dia ajak pergi costume party yang baru berlangsung tadi siang.

 

 

19b03fd3d89048e5aa75a9c7ca734695_7

gambar dengan bro budiey semalam.

 

 

so, today dengan gigihnya, TH dan yana pegi la KL TOWER tu. tetiba, nuraizuddin and nurelyani pon join so, kitorang gerak sekali. habis kereta yani jadik studio mekap. TH mekap sendiri ok. hak hak! tertunjuk pulak skill mekap kat yani dgn yana. malu lah ittew! perghh. sangat best ok event tadi. sungguh happening. tujua perty kostum ini diadakan adalah untuk mempromosikan filem ini yang akan dilancarkan minggu depan.

 

 

credit to : budiey.com

korang jangan lupe pegi tengok muvi ni ok. TH dah tengok preview 30min tadik. sangat enjoy ok!!

 

 

 

dan banyak la barisa artis yang TH jumpe tadik. siriyes!! mereka semua giler best. tak kekwat pon. TH ajak amek pic..sume ok je. layan je. tetambah kak sazzy falak. siap TH twit dia lagi time dia sampai kata nak ajak snap. siap dia bagi approval lagi ok! Smile and selain jumpe artis, TH juga dapat ramai kawan baru dari kalangan yang hadir. tak kira dari press or pembaca blog budiey. ok. double best ok! now. (drum roll!! ) let all the pictures do the talking. ada banyak picca. tapi letak sesikit dah la kan. hak hak!

 

 

262599_10150243865374044_53833404043_7246135_7869475_n

bersama penaja : bro budiey

 

 

IMG_9211

bersama najwa latiff si penyanyi cinta mukabuku

 

 

IMG_9249

zahiril pelakon utama TAAP

 

 

IMG_9328

hot mama! kak sazzy falak

 

 

IMG_9245

bersama host. err.. ape eh nama dia..

 

 

os2ne

meet my new fren. berkenalan dalam twitter

 

 

IMG_9237

new fren lagi Smile

 

 

7tpbf

warghh!! gigit!!

 

TH : lepas habis event, lepaking dgn bro hilal azmi. at last jupe gak kamu kan. dah lama kena, tak penah jupe. kali ni ada rejeki kita kan Smile

10 comments:

Ery Farieha said...

untunglaa kawan dengan retis

untunglaaa

untunglaaa




:P

aslann said...

Untunglahhh dapat pergi...







untunglahhh kawan dengan retis...






Untunglahh dah popular sekarang....







Untunglahhhhhh....




Untunglahhhhh...





Untunglahhhhhhhhhhh....

NuReLLe said...

dollh chantek ler nama die...gugugugu

lAl said...

Sukeronok!

yad'z said...

th dah retisss sekarangg


sangatt retisss..


retisss


untunglah~~~~~~~~

Mohd Zaid said...

host tu nama dia dollah cantik kalau tak silap.. dia keje kat astro kan?

Mohd Khairi Khadzir said...

untungnya dpt berkawan ngan TH (^__^)

Ujang9897 said...

bakal artis ni

@taufiqhelios said...

@ery : xde mknanyer...

@salan : ak ajak pegi mung xmo..hak hak

@nurelle : ehe..shaye ingt "cantik" je... dollah tu tlupe

@hilal : syok la..jupe abe..ehe :)

@yadz : xde lah..biasa je lah

@zaid : ha'ah..baru ingt nama dia

@khai : haha..gile eh

@ujang : manadeeeee #malu

A N E F F said...

untunglaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~

 

Copyright © 2013 | Helios Blog