Tuesday, July 19, 2011

MELAKA–UNESCO World Heritage Music Festival 2011

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

IMG_7442

 

 

berpeluang melawat MELAKA wiken yang lepas, TH sempat join satu event by TOURISM MALAYSIA yand diadakan di JONKER WALK. Acara yang berlangsung selama 2 hari bermula 15 Julai banyak membawakan barisan artis dari pelbagai negara. TH pon just join event ni pada malam penutup je. tapi siries best ok! sebab ape? sebab ramai artis yang perform tu sangat best. walaupun diorang tak terkenal di malaysia, tapi di negara  mereka sendiri? who knows.

 

untuk pengetahuan, event ini dirasmikan oleh Ketua Menteri Melaka iaitu YAB Datuk Seri Hj Mohd Ali Bin Mohd Rustam dan Menteri Pelancongan Malaysia YB Datuk Seri Dr. Ng Yen Yen

 

 

IMG_7440

 

 

TH : mood melancong masih tak hilang Smile

13 comments:

cx's said...

wah!! Melaka Bersejarah tempat tumpah darahku. ceh. nape aye tak tahu ekh? haha. nmpk sgt tk update. kih3. btw thanks for this entry. :) jemput singgah

aslann said...

perghh..pegi melaka xajak...

muhammadnuraizudidn said...

patut la.. ihih

@taufiqhelios said...

cx : haha.. saye pon tawu via twitter..hehe

lan :eh eh..bkn da bagitahu ke?

din : yup yup..ehe

Mohd Khairi Khadzir said...

patut la die pg melaka...

kunci locker said...

peh..p melaka...jelez2...nk join...knp tak ajk...grrrr... tacing2...

@taufiqhelios said...

khai : bukan pegi sbb semata nk pegi benda tu..kebetulan je

kunci : mana bole..mung kt ostel

SyazwanSarawak said...

nak jalan2, tapi tengah sengkek =,=

@taufiqhelios said...

wan : nxt month kita wat jenjalan carik makan bukak pose nak? hehe

kaizen said...

err... Heliza ade x?? hehehe...

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Oong-ong said...

hoho...melaka the best

HAZWANmohd said...

g melaka xckp pum~ teringin jupe TH~ hu..
tp ari tu wan g BP,., xde kat melaka pum.. hehe

@taufiqhelios said...

kaizen : haha.. mana ade lahh :)

oong : agak best lah :)

hazwan : kamu bkn ada kt melaka pon time tuh kan..haha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog