Saturday, July 9, 2011

Gambar Sekitar Bersih 2.0

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

9 JULAI 2011 menampakkan wajah sebenar demokrasi malaysia. TH tak join pon Bersih 2.0 ni sebab TH ada “kerja” kat Times Square. tapi dalam perjalanan TH sempat snap beberapa gambar sempena Bersih 2.0 ini. jum tengok dan korang boleh nilai.

 

 

Photo0275

jalanraya lengang

 

 

Photo0278

lengang lagi

 

 

Photo0276

FRU menunggu ketibaan “pengganas”

 

 

Photo0280

sekatan jalan raya

 

 

Photo0283

polis berkampung di stadium merdeka

 

 

 

Photo0282

lagi polis berkampung

 

 

Photo0284

peserta bersih?

 

 

 

Photo0288

oppss!!! siapa ni. hak hak. TH kuar dgn diorang la tadi ok!

 

 

 

TH baru tengok berita tv3 suku tadi. ramai yang merungut kata rugi takda pelanggan. salah siapa? salah penganjur yang mahu mengumpulkan rakyat di stadium, bukannya di jalanraya atau salah pihak yang menutup segala jalan yang menyebabkan kenderaan tak boleh masuk sehingga menyebabkan lengang sedemikian? salah siapa? rakyat malaysia sepatutnya matang berfikir. and ape yang TH dapat maklumat, tak sempat apa lagi tadi, pihak “berkuasa” dah mula main sembur sembur air.. padahal diorang tak buat apa lagi. so, salah siapa? ok.. inilah demokrasi yang kita junjung. demokrasi pada nama..tapi hakikatnya?

 

 

 

TH : saje TH tinggalkan tanda tanya untuk pembaca menjawabnya

8 comments:

CikBulat said...

itu man kan? hehehe :p

@taufiqhelios said...

pandai buyat.. hak hak

man yusoef said...

ha ah..itu kita lah buyat...hihi..okbye


CUTENYEWWWWWWWWWW

Ani Honey said...

hhahahahaha <3

Tengku Nizam said...

lama tak jmpe man,, ko g ts wat pe TH?

@taufiqhelios said...

man : cute kan..haha

ani : suke ye awak

nizam : aku pegi kua beli brg sikit..then tgk muvi.alala

Far8 budak baik said...

hahahaha...
kau kerja ts..
aku kerja kat sogo..
lagi lah dasyattt grrrr

Rozuan Ismail said...

yang penting,Bersih ke tak bersih ke,Ipad2 tetap banyak dijual.haha.

 

Copyright © 2013 | Helios Blog