Wednesday, June 22, 2011

#WW Wordless Wednesday 4 - Ape Tu?

 

SALAM SEJAHTERA.

 

#WW

 

SONY DSC

 

mulut dikunci,hanya gambar bercerita

 

 

*Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :) more on wiki.answers.com

12 comments:

Mohd Khairi said...

ape yg menariknye smpai smua khusyuk tgk tu?hehehe

akmalhilmi said...

aku tau ape
ahahahaa

Hanim Mahali said...

ahaha... tengok apa tu semangat sangat? semua nampak sangat bersungguh....

@taufiqhelios said...

hahahasume semangat kann...ce teka ape tuh...akmal diam.haha

[k]o{q}i[n] said...

yg penting aku xde... full stop

efa said...

bersungguh2 nmpknya tgk ahaha berebut tgk apa la tak tau ekeke :D

Shahrul Izwan said...

kucing kot? kucing berkepala tiga? bhahaha! :P

►AdamXis◄ said...

Assalam...semua dok isi attendent kah?rambut baju pink mcm ksp


Entri baru : ►Events : # Wordless Wednessday

Nazim Nasri said...

tengok result lettew ^^
atau pun beli hanphone baru, tgk ramai2 haha

jackieKOH said...


mesti dorang tengah puji aku.."eh, jackie hensem giler r.. haha"

Wordless Wednesday #WW : Hanya [1] gambar - xkan tengok je, komen tak?

@taufiqhelios said...

perghhh..byk betul tekaan kan..lala

Farierahasanz said...

lelaki seksi sdg membuat demonstrasi memotong kuku sambil di perhati kan oleh anak2 nye . .

eh , mane mama nye.?? jeng jeng jeng ~

 

Copyright © 2013 | Helios Blog