Sunday, June 12, 2011

This Is Not What I Call Mini Gath or Lepaking Event

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

ini merupakan rangkuman perjalanan mini gath SB yang berlangsung di Times Square hari ini. pertama sekali TH nak betulkan..this is no what I call Mini Gath SB ok! this is BIG GATH of SB.please give a standing ovation to all bloggers yang join dan penganjur! so ohsem! DENGAN KEHADIRAN HAMPIR MENCECAH 50 BLOGGERS!

 

 

majlis bermula pukul 10.30 pagi. tapi TH pergi lewat. sebab..sebab…saje. haha! then sampai kat Ampang Superbowl Times Square, diorang dah start game. takpe.sebab TH pon actually bukan nak pergi main bowling pon. TH nk turun lepak jumpe kawan blogger je. dah habis bowling, segmen kedua is makan. kami semua pakat2 mencari haluan sendiri makan dan tepat pukul 3 semua berkumpul di depan tempat bowl. dan bergerak ke tingkat 9 intuk sesi ice breaking.

 

 

kenapa ice breaking diadakan di tingkat sembilan. sebab tempat tu kosong.takde orang. lagipun tingakt sepuluh punya fudkot dan tempat yang digunakan semasa 1st Big Gath SB haritu..tutup. sangat best sesi ice breaking. siap ada teka teki tuh. TH tak dapat hadiah pon. lalala~ tetiba time meriah dan ice breaking nak sampai ke hujung..tetiba…jeng jeng..

 

 

datang lah konco konco sengal dari pengurusan Times Square. tanya ape kitorang buat kat sini. siap tangkap gambar lagi tu. tah pape. tawu la kami ni bloggers #retis. penganjur jawab la ada sesi ice breaking sikit lepas main boowling renramai. tetibe dia bagi warning. and halau kiotrang sebab takde surat kebenaran dari pengurusan. hello! ape kau ingat kau tuh hebat sangat? takkan lah nak duduk ramai kat situ..jalan yang takde manusia pon nak kena tulis surat bagai. dah..nanti korang sila buat.sape yang nak jejak kaki dalam tu..sila ada pass masuk. boleh? tak guna betol. kalau kitorang buat perhimpunan haram ke..ada buat kecoh ke..halang jalan orang ramai ke..tak pe la jugak..ni tempat kosong. hantu je nak duduk situ. dah la yang halau kami tuh melayu. mcm ni la melayu. ada jawatan sikit..(baru pegawai keselamatan TS je pon) dah berlagak. dengan sesama melayu pon tak boleh nk tolak ansur sikit. padahal dah tinggal nk sampaikan hadiah satu je yang last.tu pon penganjur da request nk buat penyampaian hadiah kejap.tak bagi jugak berlagak betol. patot lah kau tu tak dapat jawatan tinggi. baru macam tu dah belagak nak halau. ape lah lama sangat nak sampaikan satu hadiah sampai kau main halau macam tu..? come on lah.. menurut perintah? chait! pergi kelaut lah dgn menurut perintah kau tu! orang lain menurut perintah gak..tapi still ada budi bicara.

 

dah sikit2 emo.. overall event tadi pada TH sangat berjaya..walaupun ada sedikit kekurangan. tapi tak sampai mencacatkan event. memang puas hati lah turun tadik. so,sape yang tak turun sila jeles! bahaha Smile

 

 

TH : eh..esok dah isnin ye..malasnye..esok kerja dah

30 comments:

HAZWANmohd said...

Sabor jelah! siap tgkap2 gamba bagai!,, aku benci guard yang xtentu pasal skema nak mampos.. padahal hal kecik je pum,,
padan muke jadi lah kaw guard selama2nya. ops

emo..

zIq Ziqry said...

wah...jelez ni tak datang... T__T

HeziqaMushadadLee said...

bestnye

fairuz said...

xde gambau ke? :3

fairuz said...

xde gambau ke? :3

Afsar said...

kalau tak jeles macam maner???wakakaka~

Hanim Mahali said...

tak jeles pun.... lalala ~
( padahal dalam hati sangat2 jeles -_- )

@taufiqhelios said...

bahaha... tp last skali kitorang setel depan boling..amek gambau trus balik... :)

@taufiqhelios said...

tapi..penganjur memula sebelum buat kat situ..dia dah tnya sekuriti guard pakai baju kaler putih tu... tah..tetibe sekuriti yg lain..dtg halau pulak

blackroses said...

mana gambar..akak tak dapat join..ada kematian

Fina Fento said...

orang kita ni bab2 eksen baru diorang pakai hukum ikut arahan. ntah2 korang g buat ice breaking kat tempat diorang ngulat kot tu yang marah sangat

LOL.

Muslimah Optimis said...

wahh bestnya.. siap ada teka teki tu.. memang terbik lh macam ni kan..hihi..

@taufiqhelios said...

gambar? saya xbwk kamera lah tadik akak...ehe...

hmmm..selalunya mcm tu la fina

@taufiqhelios said...

@ziq :kan dah suruh datang kan

@taufiqhelios said...

@hazwan : tahnyer

@heziqa : eheee..nnti next join eh

@fairuz : xbwk kamera td

@hanim : bahaha..awat x turun?

@afsar : lala..awk tuh bz..mana nk join kami kan..kan..

MaiRa QuEeN said...

pe pon memang best la kan..tq la tolong2 gak admin2 yang bawu beljar nak gath2..huhuhu...sempoi giler..

SheyPull said...

SORRY diatas segala kesulitan ye ssemua....PAKGURD tu xmo bawak berbincang...xde tolak ansur lansung..


JOM singgah blog saya nak... aduhai...BORING nye...eh ape maksud BORING?

biNtang said...

haha.. sengal kn guard 2..
gila! bukan kita wt pape pun... ddk secara berkelompok kot.. n semua berpakaian sopan...

gipang!

@taufiqhelios said...

@shey pull : no hal lah..korang dah wat yg terbaik..dan kami sume enjoy tadik


@bintang : emm..spttnye diorang bagi masa la sikit unutk last hadiah tadik kan

zikeryhassan said...

gambar takde ke TH?

mera zati M.z said...

daddy laaa! (bapak laa) KECOH je! tu la melayu, haizz kan dah terkutuk bangsa sendiri -_-"

kunci locker said...

best giler td...peh ! pak guard yg sengal btol..geram aku...grrrr...haha..xpela..kita semua tak wtppe pn..kita dah wt yg terbaek event td..mmg best jmpe korg !! yeahh ! hahah

nas said...

aku xpegi.. lalala

cik pulau said...

tahniah...
sedeyhh tak dapat join. huhuhu

kaizen said...

TH dulu aku penah kena ngan member2...siap masuk bilik pengawal tuh...amek IC bagai...demm!!! pakgad poyo nk mampos...ko taw time tu bape org?? krg dr 10 org derr...sgt2 demm...

DDFABULOUS.COM said...

tahniah kat organizer...masalah yg timbul tadi tuh sepatutnya x jadi seserius tu la...x pe, next time kita buat surat minta Berjaya luluskan main stage kat LG tuh ok...

Isteri Encek Bard said...

wah best, best

Farierahasanz said...

hye TH. . wahahaa . . bese lew , pasnie kite boikot pakgurd pakai topi n misai tebal keyh.??? hahaa

then law ade sesape yg naa tebiu keje guard t , ley laa cukur misai tue. .wahahaa . .*amende aku merepek nie =P

~CiK TiNieY~ said...

TH memang suka hai hai...namun tidak ada bai bai...bagus2....hehehehe

A M E ! said...

hey , ame singgah sini . ohh btw , ame pun dah update Part ! bout our gath . jemput laa singgah ya later ;)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog