Semputtt!! Dalam Dunia Ni Aku Je Ada

1:02 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

 

berbalik kepada entry Blogger Semput by Bro Framestone, TH kesian kat bro, asyik semput je. kejar sangat nak jadik feymes sampai semput semput. nak bagi CPR tak sampai hati. Inhaller malas nak bagi. so TH tolong bagi tips je lah ye bro.supaya tak semput. sebab TH ni memang suke bagi tips.

 

 

  • dalam dunia ni kita seorang je hidup, so sila lah expect bahawa orang akan layan anda setiap masa
  • kalau nak feymes, sila lah anda buat ayat tacink selalu, supaya dapat simpati.
  • kalau anda tak dapat perhatian, sila lah tinggalkan dunia belog
  • setiap kejayaan anda dalam dunia belog, sila mintak bloggers lain untuk tulis entry TAHNIAH kepada anda.

 

 

bukan ape..TH bukan nak mengata sesiapa..TH just nak betulkan ape yang TH nampak kurang betul. this is my way…TH kali ni nak buat ayat kias. alaaa..pepandai paham la ye.TH rasa ni je tips yang TH dapat kongsi untuk mengelakkan anda semput. terutamanya bro kan. kah kah kah!! sape lagi ada tips? haaa… entry ni ada sambungan, nantikan sambungan di belog iera ye

8 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *