. Saya Pergi GATH Saya ‘HEPI’

7:59 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

hmm..maybe this entry is lil bit hars to somebody. but, I thing, arghh….susah bebenor nak cakap BI ni. xkoser teman. actually berkaitan entry kirinselamaperak.com yang terbaru tadi, he talk a lot about mini gath yang dia attend. TH pon ada di tempat kejadian. come on la beb, is that what you call gath?

 

 

TH tak marah, tapi sedikit kecewa dengan penganjuran so called mini gath yang bertempat di times square siang tadi. bayangkan, kita nak mengumpulkan orang ramai dari serata pelusuk tempat, then datang…zero? tak dapat hape. zero! niat hati TH pergi sana, nak menambah kenalan,menghubung silaturrahim, dah…kalau pergi sana setakat jumpa kawan-kawan yang dah sedia ada, then yang tak kenal terus tak kenal..ape maknanya? tapi ok gak la jumpe kawan-kawan yang tadi tuh..lama tak jumpe diorang. yang paling menyayat hati is,penganjur takde pon nk buat sesi introduce diri ke hape..kalau semua gila macam TH ni pergi terus je kacau orang yang tak kenal, takpe la..tapi kalau orang yang malu? tak reti nk tegur orang lain secara spontan? acane? siap bila pegi fudkot tadi TH tengok ada yang tidur..ada menguap..wow! takde pengisian ke?

 

 

kepada penganjur, u tak boleh bagi reason kata admin tak dapat datang ke hape ke..mana backup plan? tentatif pon takde.then katanya TH diberitahu pukol 12 mula..tapi pukol 2 baru nampak gerombolan yang lain. apekah? lastly penutup kat food court yang sangat bising. camtu?at least..buat la sesi kenal diri. takyah la nak rasa diri kita ni blogger feymes semorang kenal. sian yang datang dari jauh semata nak kenal kenal..tapi balik tangan kosong. TH pon tadi dah tengok keadaan macam tu,TH pon naik segan nak kenal diri ke hape..sbb penganjur macam buat tataw je.nanti kata kami ambil alih event korang pulak kan. weh..lepak kedai mamak pon aku dulu lepak dengan ben ada sesi kenal diri taw. lain la yang datang tu 3 orang..5 orang..ni dekat doploh orang tuu. teman tawu la kome kome yang datang tuh dah kenal rapat..teman dengan kawan kawan teman yang lain ni? acane? lastly..lepas amek gmbo..tinggal la teman dengan kawan kawan teman yang lain tuh dok menggila sensama sendiri. ok.. this wat I call lepak not a gath or mini gath ok. harap mana-mana penganjur yang nak menganjurkan gath ke hape ke lepas ni lebih detail ok. sebab orang datang dari serata pelusuk..bukan semua dekat dekat

 

takpelah..nantikan TH punye entry tentang tips penganjuran event ye. nanti sape sape boleh la rujuk.

 

 

TH : ingatkan blogger perak yang anjurkan tadi..ptt la KSP blurr je..upenyer anjuran grup lain ke

15 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *