Saturday, June 4, 2011

. REVIEW : MV “Faveret” Malaysia– koleksi gambar terbaik! 18SX

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

korang perasan tak yang lately ada sorang director MV tak berapa nk femes ni dok suke tunjuk middle finger kat orang. perasa tak? alah..macam dia je ada middle finger kan. lawak bebenor la manusia tuh. yang tu je mampu ke? ok..TH malas nak bagi link kan GAMBIT-xmen yang FOOL-lah tu. tak pasal nanti aku promo dia. kali ni meh kita review MV “feveret” pilihan rakyat malaysia jum. err..selalunye review muvi..tapi nak buat acane..tuan yg arah MV ni dok rajin sangat tunjuk middle finger..tu maknanya dia merayu suh review MV dia la tuh. meh la kite..kesian sangat kat dia.

 

penyanyi MV ni sape tah..yang aku kenal si shaz jasle tuh je. lalala~ meh la tengok pscreent dulu.

 

 

 

image

opening MV ini sangat sopan. menunjukkan rumah orang kaya yang best!

 

 

 

 

motif jalan nak over..baju terbukak nampak kopek kecik yang sebelah tu?oh..lupe..orang kaya memang suke pakai camtu. lalala~

 

 

 

 

awuwuw~ tergoda lah!

 

 

 

image

oi!! buat ape dengan peti tu hah?! lalala~

 

 

 

 

wow! kesopanan dan kesusilaan yang terserlah! *berdarah hidung*

 

 

 

 

awak pegang ape tuh? nak goda kita yeah…

 

 

image

dah macam dalam viter dil to pagal hai dah kostum dia ni..alah..yang karisma kapoor pakai tu..lobang sana..lobang sini..lala~

 

 

 

 

perghhh..dia dah bukak baju..depan peti..lala~

 

 

 

 

sekali lagi dia pegang tunjuk kat situ..lalala~

 

 

 

image

ketap bibir tuu dia tengok minah tu..lalala~

 

 

 

 

tu haa..dia nak pegang lagi..jeng jeng jeng

 

 

 

 

wow!! lala~ speachless

 

 

haha…dah le printscreen..tak daye dah teman nk buat..banyak bebenor adegan luzah..boleh kata MV ni 99% adegan merangsang? motif? lagi pon yang dok dengo lirik lagu nyae..dok asyik ulang “marilah kita menari..di bawah sinar rembulan” padahal siang..gile hape..ada plak sinar rembulan sensiang..sape lah salah konsep kan lagu nih..pengarah MV ke..penulis lirik..tapi takkan penulis lirik kot. as for me..MV ni sangat ttettt and lagu pon tah pape..sekali suara yang nyanyi ni tak la sedap mana pon.. menari pon keras..nampak sangat hafal step abd tak natural. maybe diorang tumpu aksi menggeliat dia je kot.. tu la..mak cakap tido bangu awal takmo..ni bangun lewat..memang la sakit belakang dok menggeliat..sampai depan peti ais pon menggeliat agi.nak MV penuh..search kat youtube..belambak..alah..<KELIK SINI> lah!..lalala~

 

 

TH : MV ni nak jual lagu je jual ………… (isi dengan jawapan yang kreatif ye)

8 comments:

myFirdaus said...

Shahz ckap, "Aku dipaksa & disogok dengan wang"... kah3... Btw, awat ketiak dye gelap ye?? Dah r peti sejuk jd mangsa dye. kah3..

Admiral Hafiz said...

geli je aku tgk vclip tu
x stim langsung!
haha

Entry Terkini: Artis Maki Bloggers - Kenyataan Gambit Saifullah Sangat Biadap!

Terry Nur Iman said...

:O . ternganga sudey.

matila malaysia jadi hollywood nanti

fRaMe+LenSeS said...

Taufiq : Nadh nak cadang takyah la letak LINK kat FB tu. orang tengok pree ja kamu dapat dosa.. T.T

@taufiqhelios said...

aha...btol gak kan nadh..lala..saya da remove..ehe..tengs sbb ingtkan saya :)

kaizen said...

aku rase badan2 yg berkaitan patot tapis video2 b4 dorg publish laa...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pelik laaaa..sape kah belaiu wanita itu???sore dia cm kureang jee..

EmanTheHalia said...

kenape tak review serius macam parody haha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog