psssst!! Gossip Mama #semputsunday rentetan dari #rumahbro

9:03 PM

 

 

HAI UOLS!

 

 

gambar hiasan diambil dari : tubelawak.blogspot.com

 

 

malam ni kita gossip nak tak? korang nak tawu tak, tak tawu? meh nk gossip sikit. sempena #semputsunday yang diasaskan semasa di #rumahbro. mama dengar dengar la kan.. dari SINI dan SINI. diorang ni asyik cakap pasal satu grup tu..alaaa..grup mana? alah..grup you-know-which tu la. dengar kata lately admin dia dah tak berapa betol. admin yang mana? mama pon tatawu la..sebab banyak sangat admin. tapi mama rasa ritu mama masuk,tengok admin tu perempuan.

 

 

kata diorang lah kan..nak buat grup yang meletop. tapi perangai admin tu tal tip top pon. tak professional langsung. bila ada masalah,lari dari masalah. masalah ape? mama dengar,ada ahli diorang yang langgar rule. rule ape? rule ping dan lari. masuk, ping trus kua. ada gak yang spam. adelah yang datang cerita kat mama, sebagai penyelesaiannya, admin grup tu tutup wall. takde sape yang boleh ping or post kat wall selain admin. tak ke gila kuasa namanya tu. dah..ape gunanya buat grup kalau korang je nak mencapap, orang lain korang block?

 

 

mama nasihatkan,korang fikir releven la sikit. cark penyelesaian masalah terbaik. bukan macam tu caranya. ahli baru 1K lebih dah rasa power.. yang grup mama join tu ahli dah lebih 7K takde pon masalah. kalau ada sebarang perlanggaran rules, admin tu teugr dengan berhemah dan dapat selesaikan masalah je. semput lah mama macam ni dengan perangai uols! bukan mama hadap nak jadik heroin ke hape..tapi…sangat annoying lah! macam mana nak maju kalau yang tu pon uols tak boleh nk cater.

 

 

 

MAMA : tak payah nak syok sendiri sangat boleh tak?

13 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *