Sunday, June 26, 2011

psssst!! Gossip Mama #semputsunday rentetan dari #rumahbro

 

 

HAI UOLS!

 

 

gambar hiasan diambil dari : tubelawak.blogspot.com

 

 

malam ni kita gossip nak tak? korang nak tawu tak, tak tawu? meh nk gossip sikit. sempena #semputsunday yang diasaskan semasa di #rumahbro. mama dengar dengar la kan.. dari SINI dan SINI. diorang ni asyik cakap pasal satu grup tu..alaaa..grup mana? alah..grup you-know-which tu la. dengar kata lately admin dia dah tak berapa betol. admin yang mana? mama pon tatawu la..sebab banyak sangat admin. tapi mama rasa ritu mama masuk,tengok admin tu perempuan.

 

 

kata diorang lah kan..nak buat grup yang meletop. tapi perangai admin tu tal tip top pon. tak professional langsung. bila ada masalah,lari dari masalah. masalah ape? mama dengar,ada ahli diorang yang langgar rule. rule ape? rule ping dan lari. masuk, ping trus kua. ada gak yang spam. adelah yang datang cerita kat mama, sebagai penyelesaiannya, admin grup tu tutup wall. takde sape yang boleh ping or post kat wall selain admin. tak ke gila kuasa namanya tu. dah..ape gunanya buat grup kalau korang je nak mencapap, orang lain korang block?

 

 

mama nasihatkan,korang fikir releven la sikit. cark penyelesaian masalah terbaik. bukan macam tu caranya. ahli baru 1K lebih dah rasa power.. yang grup mama join tu ahli dah lebih 7K takde pon masalah. kalau ada sebarang perlanggaran rules, admin tu teugr dengan berhemah dan dapat selesaikan masalah je. semput lah mama macam ni dengan perangai uols! bukan mama hadap nak jadik heroin ke hape..tapi…sangat annoying lah! macam mana nak maju kalau yang tu pon uols tak boleh nk cater.

 

 

 

MAMA : tak payah nak syok sendiri sangat boleh tak?

13 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

tepanjat boboy mama marah ni tau
#semput

luna qiszara said...

isy2..group mana satu tu mama? sory nak menyibuk.. :D

toksah layan la perangai admin lagu tu..tempat ping lain lg banyak.. :)

athirah said...

manisnyaaa kurma iniiiiiiiiiiiiiiiii~~

semputttttttt

@taufiqhelios said...

@kirin selama perak eh...boboy tanjatt eh..haaaaa~ semput lagi


@luna memang takmo layan pon..tapi ridiculous sgt perangainyer tuh

saya bukan tomato said...

hahaha sabo jela ;p

@taufiqhelios said...

@athirah ehehe..sangat manis kann..haha




@saya bukan tomato sabo je la nak :)

iela_fadila alias said...

wah..gosip3 ! saya mau cerita yg lg hot la mama,haha .joking :)

aslann said...

MAMA ni ko ke? haaaa~ tanjat boboyyyy!

~iera kan~ said...

sabar yer mama

kunci locker said...

ish..terukny group tu mama..semput baca..macam lari 2.4km...hahaha

Rtp Farra Arisha said...

ishhh siapa agaknya yg dibicarakan oleh mama tu ehhh. suspen saja.

JiwaMusik said...

gossip u..
semput i baca...
teruk ny group tu kan..
haaaaaa~
semput lagi~

Farierahasanz said...

mama , mama . kite ade papa baru . .yeyey.!

mama , mama . kite taw group mane tu taw . . kite mcm naa leave group jep . sentap kite tgok wall die cenggitu . . isy.!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog