. New Features on Helios Blog - c.box and @alaqam ‘s music

7:41 PM

 

SALAM SEJAHTERA.

 

rasanya dah lama TH tak masukkan unsur baru ke dalam helios blog kan. tapi kali ini ada dua unsur baru. satu yang lama tapi diperbaharui, dan lagi satu fresh from oven. jum check it out!

 

 

image

 

ok. first of all, c.box yang TH tutup sementara waktu dulu,dah dibuka semula. untuk kajian semula. so, korang silalah bergumbira komen di entry dan tinggal jejak di c.box ye Smile . TH tak janji jejak kat c.box tuh TH akan balas..tapi komen kat entry..inshaAllah TH balas.

 

 

 

image

 

kedua is, TH dah masukkan widget baru. koleksi baru sahabat twitter TH, @alaqam. dia ni suka meng-compose lagu dan meng-cover lagu. TH suke lagu-lagu yang ada. so,kalau korang nk dengar, boleh lah download atau lawat belog beliau :) <KELIK SINI>

 

 

TH : ehe.. ok tak?

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *