Saturday, June 4, 2011

. Lagi LAWYER tak berbayar di GAMBIR FANPAGE

 

 

Salam Sejahtera

 

 

setelah kecoh kes si abam gambir ini memaki hamun komuniti bloggers, datang pulak angkatan lawyer free yang sanggu bergadai golok untuk menegakkan benang yang basah. mari kita lihat print screen ini :

 

 

 

image

 

image

 

 

 

ape yang TH faham dari yang dia nak cakap…status tuh memula konon alim alim si kucing la..chill segala bagai.. TH pon masuk la dengan sopan. bagitawu kenapa yang komuniti bloggers marah sangat dengan abam gambir ni. then..tak pasal2 dia terus emo..kata bodoh la..erkk.. mana dakyah..err..dakwah ko yang kat atas sekali tuh weh.. TH cakap bebaik..perlu ke nk maki maki cenggitu. and one thing “bloggers are nobody?” demm..erk..tercarut lak.. takpernah tengok kuasa bloggers ke? sampai PM pon haritu ada buat perjumpaan dengan bloggers…still bloggers are nobody? nak kata bodoh…tah la..malas nk cakap banyak.

 

kalau betol u nak chill..takpayah la tetiba nak maki..boleh je cakap bebaik. LOL. sooooo lame la you nih.dah kalau orang naik hangin pandai la kau kata memacam..pathetic!

 

TH : gosh…what the heck that girls think she is?

12 comments:

tyka said...

dia ada tulis as muslim.. last last dia yang maki balik.. bengong .. grrrr

Zala Wajik said...

Brader Joe punya comment = win .

"ko igt Dr Mahathir tu bukan manusia bijak, pendek kata bodoh dan bangang jugak??"

fRaMe+LenSeS said...

kata la.. kata la.. cakap la apa nak cakap.. crap ka apa ka.. biarkan.. *geram2 jugak* tapi sabo ja la.. kita tau kita sapa, n apa perjuangan kita TH.. y lain. lantak la.. :)

Fina Fento said...

sentap mak bila dia kata blogger are nobody. takpe, kat situ pn kita dah tau mentaliti dia cm mana. awal2 baik je, kena cuit sket dah melompat LOL.

Faziera193 said...

"blogger are nobody?!"

ape ke bengap nye tuh? kan dah kena dengan comment brader Joe tu.. haha

win!

~eZmALiZa~ said...

senang cerita jgn carik pasal dgn bloggers la! dunia artis skrg ni pon naik sbb bloggers jugak sometimes. bile ade bloggers yang menulis pasal artis tu, setidak2nya nama dia naik jugak. so, konon2 lawyer tak berbayar ni entah2 tuan punye badan yakni artis tu sndiri.entah2 la kan. jgn di hina kami sbgai bloggers!

TH, i like the way you comment the wall post. and she looks very stupid like her face!

@taufiqhelios said...

@tyka : tawu xpe...org nk sembang elok2 dia g maki

@zala : best kan komen tuh

@frame : yup2...dia tak paham kot

@fina : tuh baru sikit kena cuit.kalau ramai2 cuit cemane?

faziera : tawu xpe

@ezmaliza : err..dah dia mula cakap baik..saye cakap baik la..tetiba dia maki..mama!!! ada org maki kite..lalala~

fadzioriq said...

bg aku artis yang nobody~perjuangan bkn utk negara pun~tp tak suma lah kot obviously~mcm yang tak pemes mcm gambit nih aje~

Shahrul Izwan said...

komen brader joe tu terbaik lahh!
kalau si suraya ni xsedar2 lagi xtau nak kata apa dah! dia pun cam anti ngan blogger je aku tgk! :)

Umar Faruq said...

ni la yg susah bila ada yg nk jadi heroin.. hehhee

sab said...

erk..die post dh nice..bace sekali komen die! peehh...mmg stok penampau budak ni! haha

Erra Kyra said...

hai Taufiq...


kali petama jengah sini..n folo


nice topik.haha

lawak lah kakak tuh..memule cam baik tetibe bengong lak..

dia awal2 cakap pakai hati..

pastu pakai nafsu lak..

T_T haish~

 

Copyright © 2013 | Helios Blog