. Lagi LAWYER tak berbayar di GAMBIR FANPAGE

11:45 AM

 

 

Salam Sejahtera

 

 

setelah kecoh kes si abam gambir ini memaki hamun komuniti bloggers, datang pulak angkatan lawyer free yang sanggu bergadai golok untuk menegakkan benang yang basah. mari kita lihat print screen ini :

 

 

 

image

 

image

 

 

 

ape yang TH faham dari yang dia nak cakap…status tuh memula konon alim alim si kucing la..chill segala bagai.. TH pon masuk la dengan sopan. bagitawu kenapa yang komuniti bloggers marah sangat dengan abam gambir ni. then..tak pasal2 dia terus emo..kata bodoh la..erkk.. mana dakyah..err..dakwah ko yang kat atas sekali tuh weh.. TH cakap bebaik..perlu ke nk maki maki cenggitu. and one thing “bloggers are nobody?” demm..erk..tercarut lak.. takpernah tengok kuasa bloggers ke? sampai PM pon haritu ada buat perjumpaan dengan bloggers…still bloggers are nobody? nak kata bodoh…tah la..malas nk cakap banyak.

 

kalau betol u nak chill..takpayah la tetiba nak maki..boleh je cakap bebaik. LOL. sooooo lame la you nih.dah kalau orang naik hangin pandai la kau kata memacam..pathetic!

 

TH : gosh…what the heck that girls think she is?

12 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *