Thursday, June 9, 2011

Event : Lepak Bersama Sahabat Blogger

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

 

waa~ dah lama rasanya tak join gathering bloggers. kali ini si adik kunci loker dan konco-konce beliau termasuk heziqa yoo yang banyak mengkacau bilaukan SB (sahabat blogger) kali ini akan megadakan mini gath or dalam nama lain yang tak fofuler,diorang panggil program LEPAK BERSAMA SAHABAT BLOGGER. yang akan bertempat di Times Square. nak tawu lanjut? baca banner bawah ni.

 

 

 

 

 

 

ok, sini dengan rendah hati, TH menjemput semua bloggers turun menjayakan aktiviti sehat ini. ye lah..main bowling..sehat la..bukan pergi clubbing pon..turun jumpe kawan-kawan. best hape. lala..TH pon insyaAllah akan turun. tapi TH malu lah..saya ni memang pemalu. weewee.. ape pon,korang semua dijemput hadir! jum meriahkan acara diorang nih ok!

 

 

TH : nebes nak pegi ahad ni..nak pegi ke idak..nak pegi ke idak..

26 comments:

[k]o{q}i[n] said...

cett...malu konon... ko la yg paling byk ckp...

munira sajuti said...

sekali lagi xdapat g. sobsob. manyak sedih.

Nur Syazana Mohammed Sani said...

nak g ! ! ! tapi jao =(

Eazy Izzuddin said...

insyAllah...
TH belanje eazy ON je hehe
xD

Eyda Syahida said...

jauhhhh.. sobsobsob~

Umar Faruq said...

insya allah.. hehe.. cambest je nie. :D

SyedGraphiX said...

erm .

darxniq said...

aku kat bukit jalil..bola..ahahhaha

biNtang said...

bestnya!! nk pegi.. pendftran kt mana? hehe :)) kt tmpt bowling ke?

~Kirin Selama Perak~ said...

ada kenduri.
hohoho

aslann said...

maigaddd!!! ade tournament bowling ke? deymmm!! gatal plak tgn nak masokkkkk!!!

amniey91 said...

xdpt pegi gk..sob..sob..

cik Am dtg n follow cni ea..
http://amniey91.blogspot.com/2011/06/tips-cinta-semasa-puasa.html

Bro Framestone said...

bro maybe tak dapat nak turun minggu ini

suffer8zine said...

wow!

HeziqaMushadadLee said...

ehem2,yg menghuru harakan SB??haish

cik panadol said...

ala...nk balik kampung la...

kaizen said...

nk join!!!!

*nnt aku roger2 ko ek...

jaa64 said...

waaaa.gath lagik???
busyy..huhu

@taufiqhelios said...

komen balas secara rangkuman : sape yang pegi tuh nanti jumpe sana ye inshaAllah :) tapi saye mmg pemalu..laalala~

@taufiqhelios said...

sape yang tak pegi nnti..next time..kalau ada sila join okee :)

nas said...

nk g.. tp segan sbb xde mmber...
lagi2 da kurang aktif berblog. huuu

kunci locker said...

giler r wey...hahaha...malu aku t..aje jd pendiam aku mse kt sne...hahaha

HAZWANmohd said...

bestnye,..
ade wedding cousin la plak.,., tak pat g..

DDFABULOUS.COM said...

akan cuba turun...lama x lepak2 camni kan...

@taufiqhelios said...

weh...jum la sume sume turun... kita lelepak..lama xlepak dgn korang..lala :)

alif haris said...

aiceh pemalu konon bro haha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog