Event : Lepak Bersama Sahabat Blogger

6:58 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

 

waa~ dah lama rasanya tak join gathering bloggers. kali ini si adik kunci loker dan konco-konce beliau termasuk heziqa yoo yang banyak mengkacau bilaukan SB (sahabat blogger) kali ini akan megadakan mini gath or dalam nama lain yang tak fofuler,diorang panggil program LEPAK BERSAMA SAHABAT BLOGGER. yang akan bertempat di Times Square. nak tawu lanjut? baca banner bawah ni.

 

 

 

 

 

 

ok, sini dengan rendah hati, TH menjemput semua bloggers turun menjayakan aktiviti sehat ini. ye lah..main bowling..sehat la..bukan pergi clubbing pon..turun jumpe kawan-kawan. best hape. lala..TH pon insyaAllah akan turun. tapi TH malu lah..saya ni memang pemalu. weewee.. ape pon,korang semua dijemput hadir! jum meriahkan acara diorang nih ok!

 

 

TH : nebes nak pegi ahad ni..nak pegi ke idak..nak pegi ke idak..

26 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *