Tuesday, June 14, 2011

Ekslusif Bersama : @AmalEspraza –Admin Sahabat Blogger

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

pertama sekali TH mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca yang dah membaca penulisan sulung TH dalam sahabatblogger.net portal rasmi sahabat blogger. bermula dari sebuah idea, admin SB menjemput TH untuk menulis disana. ok! lupekan yang tu. Kali ini TH nak memperkenalkan slot baru dalam my blog. hope slot ni akan berterusan (doakan TH terus rajin ye). Slot ini akan memuatkan sesi temubual TH bersama blogger terpilih.

 

untuk kali ini, kita bersama saudara Amal Espraza. sape tak kenal? Salah sorang Admin Sahabat Blogger. berpeluang menemuramah beliau, jum kita tengok ape soalan dan jawapan selamba amal yang mana pemilik blog the garang nih actually amal tak garang pon. nama je nak garang..kan amal kan?

 

 

image

 

 

interview yang bersahaja dengan amal ni dan jawapan yang diberikan kepada TH menampakkan amal ni seorang yang easy going. so, dah baca dah nama sebenar dia dan mana dia studi? haa.. boleh la pegi jumpa dia nanti kan.amal kan? dan bila bercerita pasal perihal belog beliau, amal menerangkan bahawa dia dah start berblog ni semenjak 2009. api hanya start 2010 beliau mula aktif.

 

 

“actually dari 2009. tapi mula serius pada disember 2010 :). cuma masa tu masih lagi fokus pada photography. tgk amalespraza.blogsspot.com. then lepas camera hilang mula fokus pada berblogging. idea ni sememangnya kalau ada pape pun yang terjadi mesti kita akan ingat untuk jadikan entri. tu la 6th sense blogger”

 

 

TH juga sempat bertanyankan mengenai karier beliau sebagai admin Sahabat Blogger. jum kita tengok soalan dan jawapan yang telah diberikan! *klik gambar untuk tumbesaran yang sehat ok!

 

 

image

image

image

 

 

nampak? Admin ada sumthing great sedang dirangcang untuk SB. ape dia? korang kena tunggu la. takkan nk TH revealkan pulak. dan soalan last. TH bertanyakan, kenapa amal memilih nama “thegarang” dengan selamber badak..beliau menjawab..”biarlah rahsia” ala2 lagu siti gitu amal nih! ahaks!

 

 

TH : amal ni menag gila-gila orangnya. nasib dia tak pilih nama “thegila”

9 comments:

HeziqaMushadadLee said...

amal poyo!grrrrrrrr

the garang said...

hahahaha. terbaik. easy come easy go, easy ezuddin :)

the garang said...

baru perasan. tajuk typo

dD Fabulous said...

oooo nie ke amal admin SB tuh...mcm pernah nampak...apa plak yg besau tuh ek..x sabar plak nak taw...

@taufiqhelios said...

@heziqa : haha..marah benor kamu kt dia kan

@amal : da betulkan..ehe

@dD : macam tak kenal je amal kan..haha

kaizen said...

amal the easy man....wahahaha

tyka said...

when will be my turn ekkkk

Rtp Farra Arisha said...

oh he's the owner of SB? haha, baru tau.

the garang said...

thegila, hurm rindunyaa zaman ni :(

 

Copyright © 2013 | Helios Blog