Tips : Bagaimana Menggunakan Petrol Stesen Dengan Efisyen

11:51 AM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

 

ternyata kehidupan harian kita makin mudah kan. nak tips. search je dalam internet. pasti jumpa. ramai yang publish tips. saye pon nak gak. bahaha!! ok. korang tawu tak ape tu petrol stesen? petrol pump? kalau tataw sila pergi lompat tebing. kalau dulu, stesen minyak ni just sekadar stesen minyak. takde la nak ada mart ke..atm ke..yang ade..jamban je..bukan jambancomel ye. haha! ok. jum tengok tips cemana menggunakan petrol stesen dengan efisyen

 

 

  1. kalau nak park kereta tuh, sila park di petak pam angin. supaya mudha orang lain nak guna pam tu nanti. and lapang tempat parking yang disediakan.
  2. kalau isi minyak. sila jangan off enjin. biar meletup kereta. baru meriah dan feymes stesen petrol tu.
  3. kalau isi minyak jugak, sila isi,dan tinggal je kereta kat situ lama-lama eventho da siap pam. ye lah..pergi la toilet ke..mart ke..bali barang..buat macam anda sorang je nak isi minyak. takpe.petak tuh memag disediakan untuk anda seorang sekali ada ukiran nama.
  4. kalau guna tandas. takyah la cuci ke..flush ke..takpe..ada je cleaner 24:7 eh…24 jam nak cuci. and orang lain pon tak guan punye lah tandas tu.

 

 

haha..TH rasa cukup dulu kot tips setakat ni. moga-moga ia berguna untuk anda semua. renungkan dan selamat beramal ye tuan dan puan sekalian

 

 

TH : manusia ni jangan dilarang..lagi dilarang lagi dibuat Smile

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *