Monday, May 23, 2011

Promo Blog Twitterama ; @alaqam

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

setelah lama kini segmen promo belog kini kembali. kali ni TH nak promo blog geng twitter. meh kita tengok belog sape yang kena!

 

 

image

 

 

ok. dah nampak header tuan punya belog ni? ni la belog muhamad zulhilmi or dalam twitter lebih dikenali sebagai @alaqam. moh kite cite pasal belog dia.

 

 

mamat gila ni mempunyai satu belog yang menarik dan simple. belog beliau ni boleh dikatakan as music blog. alah..lebih kurang lah. blog yang mengenai musik. sebab ape TH cakap macam tu, try korang lawat www.thetruedisaster.blogspot.com and korang boleh mendengar pelbagai jenis lagu. so, ape yang specialnyer? yang specialnye is mamat ni meng-cover lagu-lagu artis terkenal dengan suara beliau yang _____________ (isi tempat kosong) and for TH, suara beliau enak didengar. bukan setakat tu, lagu dalam blog tu,boleh didownload. so,boleh la korang dengao banyak kali..guna mp3 kt.. ipod ke..

 

mengenai tuan belog. secara rangkumannya, TH senang berkawan dengan mamat nih. dia sangat gila and easy going.tu je.xmo cakap banyak2..nanti emy kembang bontot. haha! and SILA TERJAH BELOG BELIAU OK! dengan <KELIK SINI>

 

tuan belog

 

 

TH : gambo kena pucing kepala sikit sbb tuan belg tuh pon pening-pening. haha!! lawak je noh emy Smile

 

 

 

 

2 comments:

Mohamad Zulhilmi said...

Kembang kemut buntut aku baca. Jaga kau nyahh

@taufiqhelios said...

heipp!!! marah ke? samapt kembang semangkuk buntut mu..haha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog