Thursday, May 5, 2011

Pengumuman ! SEGMEN baru

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

dah lama TH rasa nak buat SEGMEN ni. sila baca bebetol SEGMEN ye! haha! ok. enough laughing. semenjak kerja kat KDN ni TH ada dapat satu buku yang kandungannya sangat berguna, so, TH akan kongsikan dengan korang. and SEGMEN ni dalam bahasa inggeris ok. nama SEGMEN ini is to be called “DID YOU KNOW?” ok tak? boleh la kan. selain berceloteh, ape salahnyer sekali sekala kita menambah pengetahuan mengenai benda benda yang maybe kita tik tau. isnt it?

 

 

rasanye sekadar ni je dulu pengumuman. nantikan ye perkongsian terbaru TH ni. insyaALLAH sehari satu fakta atau lebih akan dikongsikan Smile.

 

 

TH : kena jadik ulat buku kejap sebab nak kongsi fakta nih

3 comments:

EmanTheHalia said...

kami nantikannye!

Along Usop said...

did you know?

along usop is hensem.. :D

syzwnsrwk said...

did you know?

did you know?

teringat lagu enrique iglesias plak >~<

 

Copyright © 2013 | Helios Blog