Gempar!! 24:7 Kini Diminati Masyarakat Antarabangsa!!

7:57 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

pernah ambil tahu mengenai kumpulan k-pop malaysia eh sekarang dah m-pop katanya. kalau g-pop boleh tak? bahaha! ok..berbalik kepada isu kita. kumpulak 24:7 atau nama barunya MAX 24:7 kini telah mendapat tempat di hati peminat antarabangsa. terkejut? tu lah..dulu pakat kritik..tengok,kini mereka dah berjaya. patutkan kita tumpang merasa bangga? jum kita tengok poster peminat kumpulan ini!

 

 

 

lunapic_130476788565178_5

 

 

 

jeng jeng jeng!! inilah peminat antarabangsa mereka!! piggy dalam angrybird pon minat mereka.keh keh keh!! haha.. habis la TH nanti..grup m-pop ni report polis..sebab dengar kata diorang nak report polis page anti 24:7 tuh. bajet diva la sangat kau nok! mak tengok banyak lagi artis antarabangsa lagi banyak page haters, bukan setakat satu,dua..malah puluh-puluh page haters diorang diwujudkan..cool je..takde nak gelabah report bagai..anna raffali yang memang feymes tu dulu pon time orang tak puas hati dia menang AJL, buat page tak puas hati,haters..takde pon nak report polis.

 

 

TH : takpayah la nak bajet diva sangat. buktikan kemampuan korang dulu. single pon takde lagi dah mendiva.

10 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *