Wednesday, May 4, 2011

Fenomena 24:7 - K-Pop or Eskrem-Pop Malaysia?

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

semestinya readers sekalian sudah already knows what is 24:7. it is on of k-pop wanna be group dalam malaysia ni. for me its not just k-pop group..but more to gay pop. isnt it? layankan je la. nak kata kumpulan ni feymes tak feymes walaupun belum melancarkan ape ape single,mereka telah mempunyai peminat yang cukup fanatik. bukti? mari layankan gambar dibawah :

 

 

gambar asal.

 

 

 

226400_1656271454262_1461367718_31244467_3243820_n

peminat fanatik 24:7 (gambar diambil dari eazy si paparazzo)

 

 

amacam? anda nak mana satu? yang mana satu lagi seksi? mana satu lagi menarrik? keduanya menarik,cuma bezanya peminat fanatik 24:7 yang menamakan diri mereka 24:HOURS tu lebih sopan dan tidak menunjukkan perut yang tak chun tu. nak berkenalan? lihat dibawah. (susunan dari kiri)

 

 

 

 

TH : sume atas tu bukan toy boy ok. haha!! nantikan apa lagi fenomena 24:7 yang melanda malaysia.

12 comments:

... said...

wahahahaha!

DAM-pop


XD

tetaufiq said...

hai saye tetaufiq, yg dalam tu bukan saya, sekian huahaha

@taufiqhelios said...

bahaha!! gile ahhhh

aslann said...

H-Boy HaliaMan? BABY ar ko! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

ct N honey said...

layan aje le..
Siapa yang tak suka K-pop baca sini

srikandi cinta said...

esihh3,, mcm2

cik EPAL said...

gay pop ;D

Ery Farieha said...

wakakaka
bebudak 4 org ni da pemes woo
siap masuk blog cikepal
hahahaha

kekekeke siyes lawak dan geli aku tengok

ekekekeke

... said...

muahahaha! oit TH!
rss feed hang error ke? kat blog kawe ni dia kata tak detect.Nasib baik nampak kat sb.LOL

ni mesti keje geng Kpok

entri ni!

XD

EmanTheHalia said...

hahha no komen mesti album dorang laris.

HazHand said...

Shit!!!! i benci post3 mcm ni!!grr

@taufiqhelios said...

hahaha..tu la kan..fenomena k-pop..cik epal pon terpengaruh...eri apetah lagi...hasif malu lettew..eman mesti suke...aslan suke gigit halia? eh...korang yang komen kat atas tuh mesti peminat k-pop kan...

weh weh.. rss feed aku tataw nk baiki cemnaa :(

 

Copyright © 2013 | Helios Blog