Friday, May 20, 2011

Adakah Perempuan Selalu Gersang?

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

perempuan gersang

*gambar hiasan

 

 

dah lama TH tak update. memandangkan kesibukan hidup kebelakangan ni. ni pon malam kejap lagi nak balik kampung. menguruskan kenduri kahwin may sista 28 mei ini. ok. berbalik kita kepada tajuk. adakah perempuan selalu gersang?

 

ini bukan entry 18sx ok. haha! gersang disini merujuk kepada selalu inginkan kasih sayang. dan kasih sayan disini merujuk kepada kasih sayang kekasih hati. mengenai tajuk diatas, TH ada contoh paling dekat. mengapa TH membangkitkan persoalan ni. actually TH rasa pelik dengan seorang kawan ni. eh..bukan dua orang. dan dua orang ni sama je.

 

ape yang TH pelik? bukan pelik tapi takjub, sebab diorang ni senang sangat berganti kekasih hati. sebagai contoh, dioarang ni,lepas berpisah dengan BF,kejap je dah ade BF baru. wow! sangat laku okeh. bak bahulu panas. tak sempat sejuk dah disambar orang. tapi kan..kalau orang jenis macam ni,macam mana percintaan diorang ek? ye lah..kalau berpisah takkan langsung tak rasa sedih? and adakah orang selepas tuh hanya untuk mengisi kesepian sebab berpisah dengan yang lama? readers perempuan yang baca tolong jawab boleh tak?kalau laki nk jawab pon silakan la

 

 

TH : laki pon ada gak TH jumpe macam tuh.

9 comments:

EmanTheHalia said...

mane ko dapat gambar din ngan yani ni? hahahha

Farah Hanis said...

Sy sebagai perempuan,sy rasa,perempuan yg suka tuka2 kekasih ni banyak sebab.Mcm yg awk ckp just nak isikan kesepian,tu ada betul.
-ada yg rasa bf lama xboleh jadi suami.so cari bf lain.
-bf minta putus,then tunggu lelaki lain dtg.
-jenis yg playgirl.
-cepat bosan.
-saje test nak tengok jenis2 sikap lelaki.
Mcm sy,sy tak suka tukar bf,skrg sy ada bf.He's my first love.Sebelum ni ada bf,tp tak pernah date berdua pun.Hubungan sebelum ni mmg cinta monyet.Tak serius pun.Yela,masih sekolah mase tu.Bf skrg je yg sy byk luangkan masa berdua.So sy nak die jadi suami sy sebab sy tau die anak yg baik.Sy anggap,bile perempuan suke tuka2 bf ni seorang yg dah tak suci.Sbb dah pegang2 tangan sume.So kesian kt suami dpt isteri yg dh disentuh oleh org lain.
That's all :)

cik_zetty said...

sye sebagai perempuan anggap dorang nie playgirl + bercinta untuk suka suki, bak kata lain pelepas sepi cuma

kalau betul pempuan tu ikhlas pasang niat utk bercinta hingga ke jinjang pelamin, takkannya lepas clash terus kaple dengan org lain, mcm wut the nyah? xde perasaan ke ape? suke-suke kau je kaple clash kple clash, macam xde matlamat je bercinta mcm tu, kalau dh bercinta mcm tu TANPA ADA MATLAMAT & HANYA UNTUK MENGISI KESEPIAN SAHAJA, tak perlu bercinta lebih baik

@taufiqhelios said...

eman : sape uh?

farah : ada betulnye awak cakap tu...sape yang betol jaga tuh kita puji lah...yang tak menjaga...kita doakan mereka berubah. and kalau yang senang bertukar bf tuh..mereka yang betol2 boleh komitmen dan bukan sekadar pengisi kekosongan...ok la...ape pon..kita doakan terbaik untuk semua :)

Aretikz said...

pengaruh dari anasir luar.. terlalu ingin dibelai yg bukan muhrimnya.. kalau benar ingin berkasih, pastikan yang halal baik punya, baru tiada istilah tukar kekasih.. yang gersang tak kira apa jenis pun dapat dipenuhi, keh keh keh.. hehe..

apapapun, seperti kata TH, doakan yang terbaik buat semua.. ^_^

@taufiqhelios said...

zetty : ehe...so..nak bercinta biar serius...dalam mencari cinta kena manjaga :)

Hanif said...

Gambar ada kelas..hahahah

Syafiq Rosli said...

tuh kadang2 rasa pelik kan..tapi nak wat cm ne..kalau nafsu mula mengawal dri sukar dihalang..

Anonymous said...

saya seorang perempuan dan saya suka hisap kote

 

Copyright © 2013 | Helios Blog