Adakah Perempuan Selalu Gersang?

2:19 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

perempuan gersang

*gambar hiasan

 

 

dah lama TH tak update. memandangkan kesibukan hidup kebelakangan ni. ni pon malam kejap lagi nak balik kampung. menguruskan kenduri kahwin may sista 28 mei ini. ok. berbalik kita kepada tajuk. adakah perempuan selalu gersang?

 

ini bukan entry 18sx ok. haha! gersang disini merujuk kepada selalu inginkan kasih sayang. dan kasih sayan disini merujuk kepada kasih sayang kekasih hati. mengenai tajuk diatas, TH ada contoh paling dekat. mengapa TH membangkitkan persoalan ni. actually TH rasa pelik dengan seorang kawan ni. eh..bukan dua orang. dan dua orang ni sama je.

 

ape yang TH pelik? bukan pelik tapi takjub, sebab diorang ni senang sangat berganti kekasih hati. sebagai contoh, dioarang ni,lepas berpisah dengan BF,kejap je dah ade BF baru. wow! sangat laku okeh. bak bahulu panas. tak sempat sejuk dah disambar orang. tapi kan..kalau orang jenis macam ni,macam mana percintaan diorang ek? ye lah..kalau berpisah takkan langsung tak rasa sedih? and adakah orang selepas tuh hanya untuk mengisi kesepian sebab berpisah dengan yang lama? readers perempuan yang baca tolong jawab boleh tak?kalau laki nk jawab pon silakan la

 

 

TH : laki pon ada gak TH jumpe macam tuh.

9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *