Sekitar KLIBF 2011 | Live Update

3:00 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

Photo0101

 

 

Sekitar Kuala Lumpur Book Fair 2011 pada hari pertama, TH ditugaskan menjaga booth kementerian dalam negeri. tengok pass kat atas uh. selai tu TH juga terlibat dalam operasi naziran which is memantau bahan (checking) penerbitan yang terdapat dalam KLIBF ini. banyak la booth buku dibuka kat sini. memang banyak giler. sampai tingkat 3 pon ada gak booth buku yang dibuka. giler banyak. so,kepada peminat buku,korang wajib datang sini. antara booth buku yang ada is DAWAMA,Karangkraf,Kampung Buku Malaysia,PTS dan banyak lagi.

 

 

takmo cakap banyak,jum tengok gambar yang TH sempat snap untuk harini :

 

 

Photo0105

 

Photo0106

 

Photo0104

 

 

disamping kesibukan berpesta buku, pihak penganjur tak terlepas pandang menyediakan kemudahan bersolat untuk semua disini. sebagai contoh,today is friday, so eventho surau agak kecik,penganjur menyediakan sejadah extra. memang ramai sampai melimpah ruah sampai ke tangga!! meriah!!

 

 

Photo0110

melimpah ruah!

 

oh tak lupe gak, TH terjumpe dengan satu booth yang mempromosikan buku hasil tulisan seorang blogger tegar. JEJAKA ANGGUN. kenal? TH selalu ikot update blog beliau. unfortunately, today JEJAKA ANGGUN takde kat booth and he’ll be at the booth tomorrow and 1 May nih. so,sape nak jumpe dia and beli novel KOUGAR tulisan beliau,boleh la datang ke booth tersebut di 2nd floor.

 

Photo0107

 

 

TH : nak gak jumpe JEJAKA ANGGUN nih. slalu dok cuit dalam blog je Smile

8 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *