Promo Simply Siti di Alamanda | Pizza Hut

6:26 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

fuh! rini TH ada date dengan Kak Liza Nor, my ofismate, biasa la..kan diorang dah masuk gaji, so ape lagi..mesti la perut ni sentiasa kenyang. ramai la yang menghajak kelaur makan. kali nih giliran Kak Liza ajak makan kepci. aha! tapi bila sampai je kat Alamanda tuh, kat ruangan legar tuh TH tengok ramai je manusia kat situ. OMG!! rupenyer Dato’ Siti Nurhaliza turun padang datang promo produk beliau. Simply Siti. gile susah nak snap gambo dengan dia. so,TH malas la nak pegi berasak. dapat gambo orang ramai pon jadi la. nak suruh korang jeles. tangkap gamabr tak dapat, tengok secara live pon da cukup. aha!

 

 

DSC01264

 

 

 

aha! nampak tak. haha!! tu masa TH kat belakang. masa kat depan TH xmo letak kat sini gambo tuh. haha..dah! habis cite dia. lepas tuh TH pergi la kepci. then kak liza ajak makan kat pizza je. aha! best gile. tengs kak liza and kak tini coz blnje kitorang! Smile

 

 

 

DSC01265

YUMMY MUMMY!

 

 

TH : itu saja TH nk cite. takde idea tambah serabut dengan lappy tua nih dah mula wat masalah Sad smile

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *