Monday, April 18, 2011

Kelab Debat | Famili Day @Ulu Bendul

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

bertempat di Ulu Bendul, Kuala Pilah pada ahad lepas, Kelab Debat USIM telah berjaya menganjurkan satu aktivi yang amat menarik dan memorable. terima kasih kepada adik adik pengurusan KD kerana sudi menjemput TH walalupun hanya mantan je. seronok habiskan masa dengan korang seharian.

 

famili day KD dimulakan dengan acara pembahagian kumpulan, tak sangka TH dapat dgn satu grup..sumenyer junior. tapi best! sebab diorang sume gila. ehh..malas la nak cite bebanyak. lets all the pictures do the work !

 

 

Photo0062

sesi pembahagian kumpulan. abang najib datang dengan baby dan hubby beliau.

 

 

Photo0080

bersedia untuk 1st game!

 

 

eh..lupe nak ce cite. disebabkan TH pergi sana pakai baju Kami Blogger Utagha, so, junior dalam my grup decided namakan grup kami as “KAMI BLOGGER UTAGHA”. terbangga kejap. skali tagline ala2 tangankedadamatapandangkeataslidahjelir, semua terbahak dengan cheers dan tagline uh!

 

 

Photo0067

buruk gile muke TH! mirul lah punye kije snap nih. menunggu keputusan game kedua.

 

 

Photo0071

pulun menyiapkan tugasan dalam salah satu game!

 

 

Photo0077

scoreboard. separuh masa pertama. tengok tuh..grup TH no dua

 

 

Photo0076

benti rehat kejap. tolong panggang ayam! ada gaya tak?

 

 

Photo0090

ada juga sambutan birthday untuk geng KD yang menyambut birthday bulan april..ruginyaaa..TH bulan Mei

 

 

17042011067

muka salah sorang birthday boy ni kena mekap dgn icing.. padan muke mirul! bahaha!

 

 

17042011069

haha..tak pasal TH kena balik dengam mirul..samseng kau kan budak!!

 

 

Photo0087

final score! TH punye grup dapat no dua. and dapat anugerah grup paling happening..bukan pening yek!

 

 

 

Photo0086

 

 

bahaha!! sangat puas. rugi woo sape geng KD yang tak join. F.Y.I, kalau readers nk tawu..KD USIM terbahagi kepada dua komponen palins penting iaitu, pengurusan dan pendebat. TH dah rasa dok dalam dua-dua komponen tu. and tahniah kepada penganjur kerana berjaya mengeratkan talian antara dua komponen ni. terutama dalam famili day kali ni Smile

 

 

TH : dah lama tak buat entry bergambar yang banyak camni. I HEART KD!

6 comments:

Shairazi Saidin said...

best kot BBQ. :)

~Kirin Selama Perak~ said...

wah !
untung la ada baju KBU
:)

!! Kodet !! said...

BBQ tu best!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah pewiittt....

tahniah dan thanks sebab tlg promote KBU...

**fiq, kad kawen kat bawah ni knduri yong ka?

~pendamba cinta~ said...

wow...best2..suke ;p..
thanks topek coz datang memeriahkan susana

Aida Azryn said...

xtahan tgk ayam panggang tu. ;D

 

Copyright © 2013 | Helios Blog