Friday, April 1, 2011

Helios Blog Berwajah Baru | Lebih Menggoda!

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

nak buat pengumuman sikit. Helios Blog sekarang dah tukar header lagi. kalau dulu hasil tangan Syed Graphix, tapi kali ni hasil tangan Syazwan pulak. TH saje malas nak design sendiri. dah ada orang nak tolong kan. moh tengok!

 

 

dulu

60767688

 

 

 

and yang baru, Syazwan ada bagi dua design.

 

m6ck

 

zqlw

 

 

aha. dalam kedua-dua design ni ape yang lain? nak tahu? carik la. haha!

 

 

ni la si Syazwan tuh

 

TH : jutaan terima kasih kepada beliau sebab sudi buatkan untuk TH. korang pegi la terjah blog dia ok

13 comments:

haziQah said...

tak tegoda pn :p

aslann said...

woyyy..asal ko letak gambar wann tgh seksi!! eeuuu..buat bahan la tu! okeyybai...

taufiq helios said...

ziq : ehe..bgus bagus

aslan : oit! gmbo tuh xjels kot..tu aku amek...jgn melucah..haha!!

Ujang9897 said...

bapak ah..gaya COMOLOT..wahahahah

Biela Sapine said...

Seksi nya Syazwan tu. Haha

hafiz hafizol said...

euuw... sexy nya header TH... muahhaha

cik pieja hut said...

untung ade yg nak buatkan..

nadira shahid said...

TH, geli dowh ;p konpem dpt trafik tinggi nih ;p

KyêrulL said...

smart smart

Fanzi Ruji said...

NICE!!!!!!!! Nak minta dia buatkan jugak aa. Haha.

flyz said...

nasib baik ko pilih design aku suke.. :P

HazHand said...

wah!! lawa3!!! untung la,salu bodek2!! hahahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

naiiissss i loooikkke nak gaklah!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog