Helios Blog Berwajah Baru | Lebih Menggoda!

9:47 AM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

nak buat pengumuman sikit. Helios Blog sekarang dah tukar header lagi. kalau dulu hasil tangan Syed Graphix, tapi kali ni hasil tangan Syazwan pulak. TH saje malas nak design sendiri. dah ada orang nak tolong kan. moh tengok!

 

 

dulu

60767688

 

 

 

and yang baru, Syazwan ada bagi dua design.

 

m6ck

 

zqlw

 

 

aha. dalam kedua-dua design ni ape yang lain? nak tahu? carik la. haha!

 

 

ni la si Syazwan tuh

 

TH : jutaan terima kasih kepada beliau sebab sudi buatkan untuk TH. korang pegi la terjah blog dia ok

13 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *