Thursday, March 17, 2011

Yey! Katun Version of Me

 

 

 

SALAM SEJAHTERA!

 

malam ni TH sangat hepi sebab ape? sebabnye, korang tengok la kat bawah ni :

blog6

 

saudara YazidTorpedo telah bermurah hati nak tolong buatkan my picca dalam versi katuh. haha.. best kan?

korang pegi la lawat blog dia [KLIK SINI].

 

and nape korang rasa TH gigih nak suruh dia buat? sebab TH suke katun! tak reti lukis. dah jupe orang yang reti lukis, ape lagi..TH amek la kesempatan mintak tolong dia lukiskan. haha..ni pon setelah TH tengok gambo CB yang yazid ni buatkan. aha! and lagi satu..katun yang brader buat ni cute.macam modelnyer jugak..haha!! nak tengok gambo asal? bawah ni :

 

 

Picture0012

 

 

TH : sangat suke. Aslann As jangan nanges okee..

4 comments:

hafiz hafizol said...

muahaha.. sebijik cam TH ok.. sebijik ok...

syuwai said...

haha.. nice2x

HazHand said...

wah!! nak jugak lor!! aku tak reti design camnih!! grr!

Nuar El-Ummar said...

kembar syafiq rosli :P.. http://noarelumar.blogspot.com/2011/03/serupe-tpi-x-sama-hehe.html | pe pon sy loike katon tu...cumel..~ngee..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog