Video “Kami Benci Anwar Hadi” | teori dan konspirasi.

3:42 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

korang dah tengok ke video kami benci anwar hadi tuh? kalau tak tengok lagi,meh tengok sini ok!

 

 

 

 

ok. ape komen TH? TH rasa benda ni sangat annoying. haha! perlu ke nak jadi haters? perlu ke? dah tak suke diam diam sudah. mesti takde kije kan diorang tuh. lagi satu, kalau manusia macam ni TH anggap pengecut. kononnya pejuang nak benci anwar hadi. tapi muka cover. takut ke? gile ah. siyes nak tergelak. memang korang pengecut la weh!

 

tapi kan. disebalik benda ni, TH ada terfikir satu teori yang gile :

 

maybe diorang ni geng anwar hadi gak. saje buat video nih. so,bila orang tengok video ni, mesti diorang nak tahu sape tuh anwar hadi. so…korang pon bole pikir kesan dia kan..meletop la.!! haha..

 

eh jangn ar marah TH.no offence la.andaian je. kalau silap, TH mintak maaf banyak-banyak la kat anwar hadi. to be honest, TH kagum cara anwar hadi buat Vlog dia tuh. slang bahasa omputeh dia pon sedap didengar. and I wish that bole jadik mcm bro anwar hadi ni someday. sbb dia cukup berani untuk buat vlog yang camtuh..and sume orang suke. congrats bro!

 

 

TH : habisla  blog TH kena bako nanti! haha.. eh..korang takmo jadik haters ok! takde untungnyer

14 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *