Sunday, March 13, 2011

Video “Kami Benci Anwar Hadi” | teori dan konspirasi.

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

korang dah tengok ke video kami benci anwar hadi tuh? kalau tak tengok lagi,meh tengok sini ok!

 

 

 

 

ok. ape komen TH? TH rasa benda ni sangat annoying. haha! perlu ke nak jadi haters? perlu ke? dah tak suke diam diam sudah. mesti takde kije kan diorang tuh. lagi satu, kalau manusia macam ni TH anggap pengecut. kononnya pejuang nak benci anwar hadi. tapi muka cover. takut ke? gile ah. siyes nak tergelak. memang korang pengecut la weh!

 

tapi kan. disebalik benda ni, TH ada terfikir satu teori yang gile :

 

maybe diorang ni geng anwar hadi gak. saje buat video nih. so,bila orang tengok video ni, mesti diorang nak tahu sape tuh anwar hadi. so…korang pon bole pikir kesan dia kan..meletop la.!! haha..

 

eh jangn ar marah TH.no offence la.andaian je. kalau silap, TH mintak maaf banyak-banyak la kat anwar hadi. to be honest, TH kagum cara anwar hadi buat Vlog dia tuh. slang bahasa omputeh dia pon sedap didengar. and I wish that bole jadik mcm bro anwar hadi ni someday. sbb dia cukup berani untuk buat vlog yang camtuh..and sume orang suke. congrats bro!

 

 

TH : habisla  blog TH kena bako nanti! haha.. eh..korang takmo jadik haters ok! takde untungnyer

14 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

haha... aku pelik golongan mcm ni..
nak jadi haters tapi pengecut..
laki (tade telo) girl (xde dade)
hahaha....

honeymadu said...

TH sape anuar hadi?

eddy syrol said...

anuar hadi tu yg mana satu ek? yg slalu pakai cap ckp2 buat video tu ek?

CikGadis said...

mcm2 org skrg. ska sgt dgki dgn org..

NurSya said...

hehehe..ye2..xperlu jadi pembenci cm tu..useless!! hoho...paling ske vdeo anuar hadi yang ckp psal bahasa "rempit" or bhase "cumel"?? euwwwwwwwwwwww...!! hahahahah..


btw, salam perkenalan..nice entry :)

AMMAR YASIR said...

SUKA sangat benci-benci orang

Izamir Ridzwan said...

satu je IR nk cakap kat diorang ni.. diorang ni teLoq kecik!!

f_aRa_aINa989 said...

astaghfirullah al azim..suka2 ckp org mcm bab*

taufiq helios said...

@line : err...btol gak tuh kan

@honey : alahh artis vlog youtube tuh

@eddy : yup2..yg tuh aaa

@cikgadis : tu pasal..xde kije kot

@nursya : kannn..cumell..haha

@amar : err..haha

@IR : setuju :)

Fatihah said...

aah, diorang pengecut sebab nanti kena aim pulak muka. hahaha.
manusia ni macam2..kompleks.
doakan jelah diorang dpt kesedaran. :)

^_^ said...

errr
mmg lumrah manusia smtimes ada sifat
dengki mdengki
so hope dyeorang pikir balik
yg dyeorang wat tu ta de faedahnye

slm ukhwah :)

lylaROCKprincess said...

lagi satu kes publisiti murahan...
mcm2...
haish...

humaira said...

ceh . tak bole belah je kott..
biase la manusia , suke sangat cari salah org lain . rite ? :)
anyway nice belog ! ^^

fRaMe+LenSeS said...

manusia. tu yang lawak tu.. napa nak benci. tak suka wat tatau ja la. nak tergelak tapi tu la.. semoga dijauhkan kita dari perkara ni.. dan doakan depa berubah. n insaf. amin.

 

Copyright © 2013 | Helios Blog