Friday, March 25, 2011

TERGEMPAR! | Penampakan 'Sesuatu' di Gathering Blogger di KKB










SALAM SEJAHTERA.


setelah banyak kali bernafsu menonton video blogger yang turun ke KKB mandi ait terjun ritu, harini sekali lagi TH tonton video tuh. dan TH terperasan sumthing. iaitu penampakan 'sesuatu' semasa kami semua berhenti solat di masjid di kawasan Kuala Kubu Bharu tuh. kepada sesiapa yang tak tonton video tuh lagi, bole tengok di bawah :








dah tengok? nampak tak 'sesuatu' dalam video tuh? kalau tak nampak meh TH nak tunjukkan. TH dah printscreen dah imej 'sesuatu' untuk korang tengok. meh tengok bawah ni :



IMEJ PERTAMA :





IMEJ KEDUA :



aha! nampak tak 'sesuatu' tuh? haha!! just nak kacau JEJAKA ni je. jangan marah ye bang. korang mesti ingat 'sesuatu' tuh benda lain kan? padahal abang yang kacak ni je :) . korang klik nama dia taw kalau nak pegi lawat blog brader nih.



TH : da lama tak buat entry sakat blogger camni


15 comments:

SyedGraphiX said...

HAHA. x ensem da abg aku nihh.. nampak lobang idong besau. hahaha!

aslann said...

AHAHAHAHA...! Lempang nak??!!

taufiq helios said...

!syed : lobang hidung tetap menjadi pujanna..haha

!lan : haha..xmo xmo. sakit kot

aslann said...

pandai ko ek! amek pose aku paling buruk..hahahahaha.

hafiz hafizol said...

POntianak... sebijik cam pontianak.. sebijik cam hantu kak limah....

muniraksasa (; said...

er er. toyol ke ni? tak tak. er okayybye. HAHAHAHAHAHA dah bape kali nak tengok video ni, ade stuck sampai lann tunjuk siku tu je. pfft.

taufiq helios said...

!lan : mana pulak buruk..ni kat scene ko capak "okbai" tuh..haha

!HH : hahah..ni abang limah. haha

!munira : hahah..toyol jadian

Fakhrul1409 said...

Hahahahaha! dermmm!

taufiq helios said...

! fakhrul : bila la aku nak kenakan ko kan

nadia ar-rumaisha said...

hahahha boleh plak camtu...t'kena jugak dengan tajuk tadi

Bro Framestone said...

fuh... selamat xde kaitan dgn bro

EmanTheHalia said...

haha weyh best ar video ni. entah bile mase rakam aku pun tak sedar. tup2 lame haha nice. pasal "bende" tu die mmg ade kat masjid tu. bahye haha

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHHA.. th nie sekarang kaki bahan orang.. bahaya.. tapi best lah kan.. bila nak bahan aku nie <-- offer diri HAHAHA

Along Usop said...

wehh!! time nih die seru mantra keramat die wehh!!!!



























#okbai!!

qin said...

hahaha..dah t'tpu ngan tjuk..igtkn ade ape tdi,nice pose btw:)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog